Witam mam pare problemów manowicie : mam HLDS włączam go i daje w konsole connect i ip  wchodzi mi normalnie lecz gdy dam jakiemuś koledze i p to podobno nie laduje mu sie nic kilku próbowało mianowicie pottrzebuje lnku do temamtu jak skonfigurować hlds

2. a sprawa nr.2 mam juz amxx i chaiałbym teraz zrobić tak żebym mógł pisać dużymi lterami na srodku ekranu tak jak to admini na servach oraz, jak zrboić żeby nie wpisywać w konsoli amx mode mneu tylko w sayu wpisać /np, admin i zeby wyświetliło się owe menu ,

Z góry dziękuję i przepraszam za ortografie ;D

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
| Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji. 
 | 
Guest Message by DevFuse

Hlds i amxx
		 Temat rozp. oskar21, 26.09.2011 17:12

3 odpowiedzi w tym temacie

Napisano 26.09.2011 17:12

Napisano 26.09.2011 19:08
					Co do pisania to będzie chyba say @@[tekst] bez tych nawiasów. A amxmodmenu, hmmm.... Możesz sobie zbindować na klawisz wpisując w konsoli na przykład:
bind j amxmodmenu
I tyle.
A te HLDS to spróbuj z tym: http://amxx.pl/topic...ds-dla-windows/
Jak nie zadziała to może jak macie oboje Steama to wejdź w New Game wpisz w konsoli "sv_lan 0" bez cudzysłów i niech twój znajomy na Steamie kliknie na Ciebie "Dołącz do gry". I tyle

bind j amxmodmenu
I tyle.

A te HLDS to spróbuj z tym: http://amxx.pl/topic...ds-dla-windows/
Jak nie zadziała to może jak macie oboje Steama to wejdź w New Game wpisz w konsoli "sv_lan 0" bez cudzysłów i niech twój znajomy na Steamie kliknie na Ciebie "Dołącz do gry". I tyle

Napisano 27.09.2011 06:03
					Hmmm maly problem bo niemam steama ani ja ani on ;D a takto dziei ;D

Napisano 27.09.2011 13:42
					Spróbuj to zrobić na Non-Steamie jednak aby podać mu IP to musisz wejść w konsolę i na samej górze poszukać.. Początek to będzie twój adres IP potem tylko port. A dzięki to nie ale + tak.  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Forum

Forum
 Użytkownicy

Użytkownicy
 Kalendarz

Kalendarz
 Dodatki SourceMod

Dodatki SourceMod