Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Nie mogę zainstalować amxbans na forum
Temat rozp. repcaK^^, 24.09.2011 18:34
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.09.2011 18:34
Gdy już jest końcowy etap instalacji i mam już przejść do lity banów wyskakuje Warning: require(/home/csskill/public_html/Bany/smarty/Smarty.class.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csskill/public_html/Bany/include/config.inc.php on line 87
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/csskill/public_html/Bany/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csskill/public_html/Bany/include/config.inc.php on line 87
Nie wiem o co z tym chodzi
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/csskill/public_html/Bany/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csskill/public_html/Bany/include/config.inc.php on line 87
Nie wiem o co z tym chodzi
Napisano 25.09.2011 08:45
ustaw chmody 777 na wszystkie pliki znajdujace sie w folderze include
Napisano 27.09.2011 16:57
Nadal tak się dzieje
Pomoże ktoś ?
Pomoże ktoś ?
Napisano 27.09.2011 18:01
sprawdź czy masz wgrane plik Smarty.class.php, jeśli tak to problem pewnie w wielkości liter leży
zmień nazwę pliku smarty.class.php na Smarty.class.php
zmień nazwę pliku smarty.class.php na Smarty.class.php
Napisano 28.09.2011 19:12
Nadal tak się dzieje
Napisano 28.09.2011 20:53
To powinno pomoc
<ciach>

1. index.php- linia 45 require_once ('libs/Smarty.class.php'); na: require_once ('libs/smarty.class.php'); 2. libs/smarty.class.php - linia 385 var $compiler_file = 'Smarty_Compiler.class.php'; na: var $compiler_file = 'smarty_compiler.class.php'; linia 392: var $compiler_class = 'Smarty_Compiler'; na: var $compiler_class = 'smarty_compiler'; linia 399: var $config_class = 'Config_File'; na: var $config_class = 'config_file';
Napisano 30.09.2011 15:43
A w jakim index.php bo takich to mam prawie w każdym folderze
Napisano 06.10.2011 19:17
A moze tak wgrać pliki programem który uwzględnia duże literki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych