Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Errory!

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ciuchcia:D

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:187
  • Imię:Ciuchcia
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 23.09.2011 13:34

Witam, mam pewien problem od jakiegos czasu pokazuja mi sie errory w logach, jak ktos umialby to naprawic dostanie +++

No to wycinek errorow z logow

 
 
L 09/22/2011 - 16:42:34: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 09/22/2011 - 16:42:34: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_set_int")
L 09/22/2011 - 16:42:34: [AMXX]	[0] engine_stocks.inc::set_rendering (line 141)
L 09/22/2011 - 16:42:34: [AMXX]	[1] QTM_CodMod.sma::UsunPrzedmiot (line 3072)
L 09/22/2011 - 16:42:34: [AMXX]	[2] QTM_CodMod.sma::client_connect (line 2246)
L 09/22/2011 - 16:42:51: [ENGINE] Invalid entity 18

A to juz z Cod Mod

public UsunPrzedmiot(id)
{
	informacje_przedmiotu_gracza[id][0] = 0;
	informacje_przedmiotu_gracza[id][1] = 0;
	if(is_user_alive(id))
		set_user_footsteps(id, 0);
	set_rendering(id,kRenderFxGlowShell,0,0,0 ,kRenderTransAlpha, 255);
	ZmienUbranie(id, 1);
	radar[id] = false;
	wytrzymalosc_itemu[id] = 0
}
public client_connect(id)
{
	//resetuje umiejetnosci
	klasa_gracza[id] = 0;
	poziom_gracza[id] = 0;
	doswiadczenie_gracza[id] = 0;
	punkty_gracza[id] = 0;
	zdrowie_gracza[id] = 0;
	inteligencja_gracza[id] = 0;
	wytrzymalosc_gracza[id] = 0;
	kondycja_gracza[id] = 0;
	maksymalne_zdrowie_gracza[id] = 0;
	szybkosc_gracza[id] = 0.0;
	hasZoom[id] = false
	
	
	get_user_name(id, nazwa_gracza[id], 63);
	
	remove_task(id+ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE);
	remove_task(id+ZADANIE_POKAZ_REKLAME);	
	remove_task(id+ZADANIE_USTAW_SZYBKOSC);
	remove_task(id+ZADANIE_WSKRZES);
	remove_task(id+ZADANIE_WYSZKOLENIE_SANITARNE);
	remove_task(id+ZADANIE_POKAZ_CELOWNIK);
	
	set_task(10.0, "PokazReklame", id+ZADANIE_POKAZ_REKLAME);
	set_task(3.0, "PokazInformacje", id+ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE);
	
	//resetuje przedmioty
	UsunPrzedmiot(id);
}

Jak ktos naprawi dostanie +++

Użytkownik Ciuchcia:D edytował ten post 23.09.2011 13:35

  • +
  • -
  • 0

#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 13:44

Daj sma !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 Ciuchcia:D

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:187
  • Imię:Ciuchcia
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 23.09.2011 14:47

Nie będę publikowal go, bo sam go robilem
  • +
  • -
  • 0

#4 Jakubiak

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:78
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 23.09.2011 14:52

To skoro sam go robiłeś to powinieneś wiedzieć, czemu masz błędy. Nie chcesz pomocy to nie. Nikt nie jest tutaj po to, aby żerować na Twoim .sma...
  • +
  • -
  • 0

#5 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 15:22

1. CodMod'a robił QTM_Peyote, a Ty co najwyżej go edytowałeś !
2. Z tego co podałeś Ci nie pomożemy.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#6 Ciuchcia:D

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:187
  • Imię:Ciuchcia
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 23.09.2011 15:43

To napisz mi na PW to ci dam Sma bo tak to nie podam wszystkim bo jak znam niektorych to czekaja zeby zkopiopwac i wgrac na wlasnego cod moda
  • +
  • -
  • 0

#7 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 23.09.2011 15:59

Człowieku w internecie jest xxx edytowanych wersji tego moda, a Ty uważasz że każdy czeka na Twoją żeby mieć u siebie ?
To może lepiej zamknąć temat skoro nie chcesz dać tu potrzebnych informacji.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 16:02

Lepiej zamknijcie już ten temat.

@autor tematu
Skoro sam go "robiłeś"(edytowałeś) to czego sobie z takimi errorami nie poradzisz. Skoro nie chcesz udostępniać to nie, nie uzyskasz pomocy. A co jest w Twoim CodMod'zie szczególnego ? "Nowe" itemy, klasy np. dostajesz 3 rakiety, dostajesz m4a1, wieksze dmg ?

Zamknij to ktoś !

Użytkownik radim edytował ten post 23.09.2011 16:03

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 23.09.2011 20:58

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Zamknij to ktoś ! - tak będzie lepiej.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych