Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Klasa Inzynier / nadanie flagi

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 BASS

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:24
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.09.2011 16:05

Siema :D Mam problem z tą klasą otóż dodałem do niej KOD aby klasa była na daną flagę ale okazało się, że każdy może używać tej klasy .

Tutaj daję .sma tej klasy w której dodałem ten KOD :D nie wiem może coś źle zrobiłem dlatego liczę na waszą pomoc.


Spoiler

Hiroshima (20.09.2011 16:15):
takie rzeczy daje sie na wklejke lub jako zalacznik, ewentualnie spoiler.

Użytkownik Hiroshima edytował ten post 20.09.2011 16:14


#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 16:10

public cod_class_enabled(id)
{
client_print(id,print_chat,"Klasa zrobiona przez DarkGL");
if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_D))
{
client_print(id, print_chat, "[%s] Nie masz uprawnien, aby uzywac tej klasy.")
return COD_STOP;
}
ma_klase[id] = true;
return COD_CONTINUE;
}
na
public cod_class_enabled(id)
{
client_print(id,print_chat,"Klasa zrobiona przez DarkGL");
if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_D))
{
client_print(id, print_chat, "[%s] Nie masz uprawnien, aby uzywac tej klasy.", nazwa_klasy)
return COD_STOP;
}
ma_klase[id] = true;
return COD_CONTINUE;
}

Użytkownik radim edytował ten post 20.09.2011 16:10

  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 BASS

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:24
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.09.2011 17:04

dzięki ! można zamknąć.

#4 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7173
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 20.09.2011 17:23

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: problem rozwiazany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL

#5 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7173
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 20.09.2011 17:24

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: "można zamknąć"

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych