Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16.09.2011 18:42
Siemka !
Czy dałoby rade przerobić CodModa tak żeby wyświetlało w czacie gracz xxx zdobyl perk xxx
mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobic ?
Czy dałoby rade przerobić CodModa tak żeby wyświetlało w czacie gracz xxx zdobyl perk xxx
mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobic ?
Napisano 16.09.2011 18:55
Znajdź:
I w następnej linijce wklej coś takiego:
lub:
@Down - no tak, przecież ja napisałem coś innego
if(pokaz_info && perk_gracza[id])
I w następnej linijce wklej coś takiego:
ColorChat(0, GREEN, "^x04[COD:MW]^x03 Gracz %s zdobyl perk %s.", nazwa_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);
lub:
client_print(0, print_chat, "[COD:MW] Gracz %s zdobyl perk %s.", nazwa_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);
@Down - no tak, przecież ja napisałem coś innego

Użytkownik A może sma? edytował ten post 16.09.2011 19:10
Napisano 16.09.2011 18:57
Tak da się.
1. Szukasz public UstawPerk(id, perk, wartosc, pokaz_info) i po:
@UP ja zacząłem pisać to jeszcze Twojego postu nie było, a jak już wstawiłem post to nie chciało mi sie go usuwać..
1. Szukasz public UstawPerk(id, perk, wartosc, pokaz_info) i po:
if(pokaz_info && perk_gracza[id])jest coś takiego:
client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Zdobyles %s.", nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);2. I właśnie to coś zamieniasz na coś takiego:
ColorChat(0, GREEN, "^x04[COD:MW]^x03 %s zdobyl - %s.", nazwa_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);i zrobione..
@UP ja zacząłem pisać to jeszcze Twojego postu nie było, a jak już wstawiłem post to nie chciało mi sie go usuwać..
Użytkownik radim edytował ten post 16.09.2011 19:19
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Napisano 16.09.2011 19:44
mam usunąć to client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Zdobyles %s.", nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);
i wkleić to ColorChat(0, GREEN, "^x04[COD:MW]^x03 Gracz %s zdobyl perk %s.", nazwa_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);
?
dobra spoko już sobie poradziłem, a jak zrobić żeby ten perk i nazwa sie wyróżniały.
Bo jak gosciu zdobyl perk to pisze wszystko w jednym kolorze i tego sie nie da zauwazyc .
Jak zrobic zeby np. bylo Gracz xxx zdobyl perk xxx albo jakiś inny kolor
i wkleić to ColorChat(0, GREEN, "^x04[COD:MW]^x03 Gracz %s zdobyl perk %s.", nazwa_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);
?
dobra spoko już sobie poradziłem, a jak zrobić żeby ten perk i nazwa sie wyróżniały.
Bo jak gosciu zdobyl perk to pisze wszystko w jednym kolorze i tego sie nie da zauwazyc .
Jak zrobic zeby np. bylo Gracz xxx zdobyl perk xxx albo jakiś inny kolor
Napisano 16.09.2011 20:05
dzięki działa ale na przyszłość napisz że trzeba dopisać colorchat do zmiennych bo tak myslalem czemu mi sie nie chce skompilowac.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy, perk
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |