Użytkownik Mandez edytował ten post 16.09.2011 13:12
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16.09.2011 13:12
Witam. Mam bardzo dziwny problem naprawdę ogólnikowy Chce założyć sobie FD na swój serwer CS, mam już od jakiegoś czasu serwer FTP z podpiętymi trzema domenami: cs-freeplay.pl, bonecki.eu i standardowa: bonecki.vipower.pl. Serwer wykupiony jest w firmie vipower,pl. Posiadam także prosty serwer na cba.pl: www.mordownia-mhttn.cba.pl. Problem tkwi w tym że gdy tworze foldery obojętnie pod jaką domeną czy na vipower.pl czy na cba.pl i dodaje komende sv_download url (http://www.bonecki.eu/cstrike czy http://www.mordownia....cba.pl/cstrike) i allow_download 1 to nie pobiera mi żadnych dźwięków czy map z FD. Ustawiałem także CHMODY na 777 na każdy plik ale i to nie pomaga. Coś jest nie tak tylko nie wiem co. Jak wejdę pod jakiś adres z tych podanych żeby sprawdzić czy przesłane pliki tam są to wyskakuje błąd lub pusta strona. Proszę o pomoc, odwdzięczę sie plusami.
Napisano 16.09.2011 15:02
Złe komendy.
Te prawidłowe.
Coś jeszcze-
CBA oferuje prędkość pobierania w granicach 30kb/s więc na fastDL się nie nadaje.
sv_allowdownload 1 // pozwalaj na download, 1 - tak (standard), 0 - nie sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie sv_send_logos 1 //pozwalaj na wysylanie logo graczy (sprej na sciane) sv_send_resources 1 // pozwalaj na dowload listy wymaganych plikow aby grac na mapie, 1 - tak (standard), 0 - nie sv_downloadurl "http://xxx.pl/cstrike"
Te prawidłowe.
Coś jeszcze-
CBA oferuje prędkość pobierania w granicach 30kb/s więc na fastDL się nie nadaje.
Użytkownik AX!S edytował ten post 16.09.2011 15:02
Napisano 16.09.2011 15:23
Niestety wkleiłem te komendy do server.cfg, zmieniłem adres i nic to nie dało, dalej plik o wielkości 600kb pobiera około 2 minut Ktoś ma jakieś inne pomysły ? Dodam że serwer wykupiony jest na hoscie: serwerygier.com.
Napisano 16.09.2011 15:38
"/cstrike" czy "/cstrike/" na końcu?
Na jakim serwerze masz FastDL?
Na jakim serwerze masz FastDL?
Napisano 16.09.2011 15:47
na końcu "/cstrike" a serwer to vipower.pl
Napisano 17.09.2011 07:38
a sprawdź z takim adresem
http://xxx.pl/cstrike/
DarkGL Blog - Programowanie Python , Pawn , C++ i Webdeveloping
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 17.09.2011 08:34
Niestety zmieniłem linijkę jak mówiłeś i nic nie działa dalej krótkie nutki ściąga po 1 minucie i po restarcie serwera i po restarcie CS'a no po prostu nic Co jeszcze można zrobić?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: fd, fastdownload, fast download
|
Nie działa mi fast download na moje serweryNapisany przez BlackMamba24, 09.02.2014 mojeserwery, pomoc, hosting i 6 więcej |
|
|||
|
Problem z FDL nie działaNapisany przez maer98, 23.12.2012 fastdownload |
|
|||
|
Jaki hosting wybrać pod Cod MOD (FastDownload)za najmniejsze pieniądze. + Napisany przez TheGrzegorz, 09.08.2012 serwer, cod nowy, cs 1.6 i 3 więcej |
|
|||
Problem z Fast DownloadNapisany przez kozix, 27.03.2012 fd |
|
||||
Proszę o 3 pluginy na JailBreakNapisany przez quattro, 11.11.2011 jailbreak, vip, fd, freeday, duch |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych