Global War Mod
DarkGL
15.09.2011
Chciałbym się dowiedzieć co was wkurzało w cod dark , co chcieli byście żebym zmienił , co mam dodać. Zapraszam do dyskusji

BaQStiC
15.09.2011
Wszystko... 
Nie mnie to wkurzalo w modelach jak strzelalec to duzy ogin byl na caly ekran i zaslanialo wszystko... najbardziej z Galila...
Dodaj troche klas i to co kiedys wspominalem.
Ale najpierw popraw wszystkie bugi/bledy

Nie mnie to wkurzalo w modelach jak strzelalec to duzy ogin byl na caly ekran i zaslanialo wszystko... najbardziej z Galila...
Dodaj troche klas i to co kiedys wspominalem.
Ale najpierw popraw wszystkie bugi/bledy
DarkGL
15.09.2011
Nie mnie to wkurzalo w modelach jak strzelalec to duzy ogin byl na caly ekran - to już niestety musiał by ktoś edytować modele
Ale najpierw popraw wszystkie bugi/bledy - bugi błędy są już naprawione ale chce dodać coś nowego
Ale najpierw popraw wszystkie bugi/bledy - bugi błędy są już naprawione ale chce dodać coś nowego

Kolar`.
15.09.2011
Może sklep np. za medale lub coś takiego, można by było kupić różne bronie, perki oraz zwykły sklepik również powiedzmy za medale
Kolar`.
15.09.2011
Nowe statystyki.
--> Regeneracja
--> Pancerz
--> Dodatkowy exp
--> Szybsze przeładowanie
--> Zaradnosc - co runde dostajesz X, $ więcej .
--> Regeneracja
--> Pancerz
--> Dodatkowy exp
--> Szybsze przeładowanie
--> Zaradnosc - co runde dostajesz X, $ więcej .
Kolar`.
15.09.2011
Gdy dodasz np. do życie to pokazuje ile HP więcej dostajesz.
Perki mają różną wytrzymałość i można ją zmienić
Perki mają różną wytrzymałość i można ją zmienić
Skull3D
15.09.2011
Party, dużo osób tego chciało.
Albo gangi że ktoś tworzy gang i przyłączasz się do gangu i gracie na inne gangi.
Albo gangi że ktoś tworzy gang i przyłączasz się do gangu i gracie na inne gangi.
DarkGL
15.09.2011
jak miały by działać punkty honoru no i może zamiast je wymieniać w sklepiku jakiś ranking według tego
?

Skull3D
15.09.2011
Może takie coś jak w bf2 czyli zabicia, medale na koniec mapy i za medale sklep jakiś 
Np. mozna kupic tam klasy premium
I najwazniejsze zeby edytowac posty i bez spamu

Np. mozna kupic tam klasy premium
I najwazniejsze zeby edytowac posty i bez spamu

Kolar`.
15.09.2011
Np. klasa premium na jedną mape ?
A jak nie to jedno zabicie = 85% na zdobycie honoru/odznaki lub czego kolwiek
A jak nie to jedno zabicie = 85% na zdobycie honoru/odznaki lub czego kolwiek
Fili:P
15.09.2011
Ja mam całkiem dużo fajnych pomysłów:
1. Zdobywamy punkty honoru, za zabicie większego levelu od nas, za zabicie mniejszego nic nie dostajemy.
2. Zdobywanie skinów broni.
3. Możliwość czołgania się ( potrzebny był by nowy model, bo ten do pływania nie pasuję ).
1. Zdobywamy punkty honoru, za zabicie większego levelu od nas, za zabicie mniejszego nic nie dostajemy.
2. Zdobywanie skinów broni.
3. Możliwość czołgania się ( potrzebny był by nowy model, bo ten do pływania nie pasuję ).
Kolar`.
15.09.2011
To nie, albo każdy dostaje albo w ogóle, bo bez sensu jak już np. 4 osoby mają po 70+ lvl, a inne -70. To oni nie będą dostawali w ogóle honoru, a jak nie tak, to jak zabijesz większy lvl to masz 85% szans na zdobycie honoru.
Jak ze statystykami będzie ?
DarkGL
15.09.2011
co do skinów może dodać opcje aby gracz mógł wyłączyć sobie ich podmienianie
?