[COD] Exp na dzieńdobry ;)
Nomaf
29.08.2011

Plugin daje exp osobie, która dołączy do serwera jako któraś osoba. Można też ustawić, że, np. co 4 osoba zyskuje expa przy połączeniu z serwerem.
Plugin zapamiętuje nick gracza przy rozłączeniu, więc przy ponownym połączeniu się nie dostaje expa.

Cvary wklejamy do pliku codmod.cfg
cod_hello_mode 1 // tryb działania pluginu: 0 - wyłączony, 1 daje exp co x osob, 2 - daje jednej osobie cod_hello_who 4 // co ktora osoba ma dostać exp? cod_hello_info 2 // czy ma być wyświetlane info o zdobyciu expa? 0 - nie, 1 - zwykla wiadomosc na czacie, 2 - kolorowa wiadomosc na czacie cod_hello_exp 5 // ilosc dodawanego expa

Edited by Nomaf, 29.08.2011 20:09.
Stachuu :D ??
29.08.2011
fajne
ale nurtuje mnie jedno nie gram w Coda ale dostaje exp od razu czy jak wybierze klasę ?:F
ale nurtuje mnie jedno nie gram w Coda ale dostaje exp od razu czy jak wybierze klasę ?:F
JawoR1337
30.08.2011
fajne
oraz czy jedna osoba może dostać raz expa
Nomaf
30.08.2011
Dawany exp zapisuje się w zmiennej.
Przy zmianie klasy ustawia się ten zapisany exp.
@up
Przy zmianie klasy ustawia się ten zapisany exp.
@up
Plugin zapamiętuje nick gracza przy rozłączeniu, więc przy ponownym połączeniu się nie dostaje expa.
GeDox
30.08.2011
A gdy wbiję np. ze zmienionym nickiem?Plugin zapamiętuje nick gracza przy rozłączeniu, więc przy ponownym połączeniu się nie dostaje expa.

radek_b11
31.08.2011
jak długo zapamiętuje tego gracza że dostał expa?
raz na 24h dostaje się po wejściu czy tylko raz i koniec ?
jeżeli raz i koniec to lepiej zmień raz na 24h wtedy będzie lepszy bajer
jeżeli raz i koniec to lepiej zmień raz na 24h wtedy będzie lepszy bajer
ToRRent
31.08.2011
Przez ten plugin kiedy wchodzę na serw odtwarzany jest dźwięk przy zdobyciu lvl w dodatku w formie wybijania rytmu xDDD oraz są błędy w skrypcie głównym kiedy plugin jest wł.
Logi załączę jutro (jeżeli nie zapomnę
)
Logi załączę jutro (jeżeli nie zapomnę

matti9410
04.09.2011
Mam takei pytanie nieda rady zrobić tak aby dawało exp dopiero po wyborze klasy poniewaz gdy wbijam na serwer słysze dzwiek wbijanego lvl ale nigdzie ten lvl niedochodzi bo nie wybrałem jeszcze klasy .....
Pietras11
27.11.2011
A można zmodyfikować ten plugin tak aby np. każda osoba co wbije dostaje raz ustawionego prze ze mnie expa? ale Tylko 1 raz.?
Jerem96
21.12.2011
Cvary i wszystko dobrze wrzuciłem na 100% ale nie wiem czemu mi nie pyka;/
Ten plugin ma być w plugins_codmod czy jakoś tak a cvary w codmod.cfg co nie?
Ten plugin ma być w plugins_codmod czy jakoś tak a cvary w codmod.cfg co nie?
Gość_Sangre_* 22.12.2011
jak długo zapamiętuje tego gracza że dostał expa?
również pytam o to, oraz o to gdzie mają być cvary
i gdzie dopisać plugin.
Edited by Sangre, 22.12.2011 16:07.
Jerem96
24.12.2011
Eee tam 
A jak ustawić, żeby było, że każda nowa osoba dostaję expa no i czemu mi nie działa?

A jak ustawić, żeby było, że każda nowa osoba dostaję expa no i czemu mi nie działa?