Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

RoundSound'y-Zbyt krótkieRoundsoundy są za krótkie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kubaXX1

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:kuba
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2011 15:38

Witam,zrobiłem własne roundsoundy i teraz tak :

Kończy się runda wszystko gra ale gdy zacznię się nowa runda muzyka przestaje grać !! help proszę.. muzyka ma all po 16/17 sec i jest w formacie mp3 proszę o szybką pomoc ;)
  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1314
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 18.08.2011 15:43

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
AMX Mod X -> Problemy z pluginami

  • +
  • -
  • 0

#3 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Właściciel

Reputacja: 6109
Godlike

  • Postów:10984
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Online

Napisano 18.08.2011 17:29

sprawdź czy jakiś inny plugin tego nie powoduje
wyłączaj po kolei pluginy jeśli to nic nie da pokaż sma pluginu od roundsound'a
  • +
  • -
  • 0

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1314
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 18.08.2011 17:31

Tez miałem podobny problem, leżal po stronie pluginu "dzwiek przy ladowniu serwera" - po wylaczeniu tego pluginu problem ustąpił... najlepiej pokaz plugins.ini
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych