Słowem wstępu ...
Czas tak szybo leci, że nie każdy z was wie, że dziś nasze forum obchodzi swoje pierwsze urodziny. Idea powstania forum narodziła się mojej głowie pod koniec 2007 roku. Za raz na nowy rok zacząłem działać, w skutek czego powstało forum. Duży wkład w powstanie forum ma XvAK, z którym przez jakiś czas prowadziłem RzeZnia.eu ... Nasze forum miało zloty, upadki. Nie było łatwo ponieważ były duże problemy z naszym serwerem www oraz regularnymi włamami. Nie będę się rozpisywał na temat historii powstania forum i jego przebiegu przez ten rok.
1. Statystyki
Nasi użytkownicy napisali 36543 postów, tematów 6690 Mamy 3303 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrowana osoba: kajta1 To forum odwiedzono już 207722 razyAktualnie nasze forum notuje średnio od 1600 do 2200 unikalnych wejść na dzień.
2. Plany
Przedstawię wam nasze plany na następny rok:
- Przejście na IPB z phpBB by przemo.
- Zbudowanie polskiej dokumentacji AMXX`a. Za jakiś czas pierwsze wyniki prac się ukażą, aktualnie cały skrypt dokumentujący jest dopieszczany.
Życzę nam żeby na następny rok, lata było mniej awarii na serwerach, łączach.

Chciałem podziękować każdemu z byłej, obecnej administracji oraz każdemu użytkownikowi.
Podziękowania także dla naszego sponsora: