Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie odtwarza mi muzyki w rundzie rozgrzewkowej


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tweak

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:80
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:wln
Offline

Napisano 05.08.2011 14:22

Siema

Mam problem z runda rozgrzewkową , nie odtwarza mi muzyki :)

proszę spojrzec do kodu:


proszę o pomoc :>

Załączone pliki



#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 05.08.2011 18:41

Poprawnie:

client_cmd(0,"mp3 play sound/misc/stopronoz.mp3")

precache_generic( "sound/misc/stopronoz.mp3")


  • +
  • -
  • 0

#3 Rafal_94

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:383
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Woźniki
Offline

Napisano 05.08.2011 20:15

również pamietaj że rs dobrze jak beda sie wlaczaly 10sek po rundzie jak gracze wejda bo potem polowa os nie ma
  • +
  • -
  • 0

#4 Tweak

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:80
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:wln
Offline

Napisano 06.08.2011 14:57

Rafal_94

Czyli jak ktos wejdzie jak juz bedzie 50 sek do konca rozgrzewki, a w pluginie jest napisane ze jak jest 60 sek to sie nuta ma wlaczyc, to tym co wejda po tym 60 sek sie nie wlaczy muza?

Dodano 08 sierpień 2011 - 11:04:
proszę o pomoc, bo muzyka mi nie chce sie odtwarzać :/

Dodano 09 sierpień 2011 - 09:50:
proszę o pomoc, bo muzyka mi się ściąga, ale nie odtwarza, kod wygląda teraz tak :

Załączone pliki



#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.08.2011 11:38

Pkt. 1
Nie działa Ci roundsound? - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#6 Tweak

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:80
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:wln
Offline

Napisano 09.08.2011 14:53

Abes pomocne to co dałeś. To ja sie pomylilem i wrzucilem stary plik amxx, dobrze juz dziala. dzięki ABES, za tamtą poprzednią odpowiedź.

Użytkownik Tweak edytował ten post 09.08.2011 14:57





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych