Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Steam problem z aktualizacją


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ReeBok1993

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:82
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.07.2011 14:26

Kiedyś steam dzialal mi dobrze ale po reinstalacji systemu musiałem od nowa instalowac steama i gdy pisze aktualizacja caly czas jest na 0% i po jakims czasie sie wyłącza ;/
Obskoczyłem google chyba z 5 razy ale zaden sposób nie pomógł.
  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 23.07.2011 14:28

sprobuj usunac plik ClientRegistry.blob z glownego katalogu steam
  • +
  • -
  • 0

#3 ReeBok1993

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:82
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.07.2011 14:32

sprobuj usunac plik ClientRegistry.blob z glownego katalogu steam

Niestety nic nie daje, próbowałem z 10 razy ;/
  • +
  • -
  • 0

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 23.07.2011 14:35

odinstaluj go w takim razie, zainstaluj ponownie i sprawdz. jesli to nic nie da to moze po stronie serwerow steam cos sie dzieje. wyskakuje Ci jakis komunikat?
  • +
  • -
  • 0

#5 ReeBok1993

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:82
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.07.2011 15:07

Reinstal nic nie daje ;/
Nie wyskakuje też żaden komunikat.
  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 23.07.2011 15:52

wyłącz antywirusa może on blokuje
  • +
  • -
  • 0

#7 ReeBok1993

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:82
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.07.2011 17:08

wyłącz antywirusa może on blokuje

tez nie w tym problem ;/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych