Blokowanie spawnu
dram
23.07.2011
Witam. Chciałbym zablokować spawnowanie gracza, nie może się zrespić (ale tak aby nie musiał wpisywać kill-a)
Próbowałem w hamsandwith ale jak dałem return HAM_SUPERCODE lub HAM_IGNORED nic to nie dało.
Próbowałem w hamsandwith ale jak dałem return HAM_SUPERCODE lub HAM_IGNORED nic to nie dało.
naXe
23.07.2011
Masz JB Extreme Manager ?
Masz tam cvar jbe_retrytime (ile sekund od zaczecia rundy mozna wybrac team)
Masz tam cvar jbe_retrytime (ile sekund od zaczecia rundy mozna wybrac team)
DarkGL
23.07.2011
hm ?
#include <amxmisc> #include <hamsandwich> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "DarkGL" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam(Ham_Spawn,"player","fw_spawn") } public fw_spawn(id){ return HAM_SUPERCEDE; }
KariiO
23.07.2011
A widzisz w powyższym kodzie gdzieś warunek drużyny ?A w przypadku gdy gracz jest w terro ?
dram
23.07.2011
No to sie pytam [ciach] co zrobić żeby był warunek i w tym warunku HAM_SUPERCODE i co dalej?
DarkGL
23.07.2011
#include <amxmisc> #include <hamsandwich> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "DarkGL" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam(Ham_Spawn,"player","fw_spawn") } public fw_spawn(id){ if(get_user_team(id) == 1){ return HAM_SUPERCEDE; } return HAM_IGNORED }gdy gracz jest w tt zwraca supercede przy spawnie