Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Widoczność komend.
Napisano 20.07.2011 08:43
Jest tak http://cloud.steampo...2B75180C824DBB/
A ma być tak http://cloud.steampo...E8D17230885E87/
Napisano 20.07.2011 08:59
zmień na
register_concmd? tak??
//edit tamto źle
raczej ustaw wiadomość z 0 na id.
//to też źle

Ktoś ma jakiś pomysł, bo ja to kiedyś robiłem, ale nie pamiętam ;D
Użytkownik kapi10072 edytował ten post 20.07.2011 09:05
Najlepszy serwer TeamPlay w Polsce !
Pomogłem, wejdź
Zapraszam na BHZ-Game.pl
Bo nie liczą się fragi tylko dobra atmosfera ;D
Napisano 20.07.2011 10:11
Raitaa wejdż w amxmodmenu potem naciśnij klawisz "9" i znajdź "Ustawienia Statystyk" i tam wszystko sobie włączasz i wyłączasz.
pozdrawiam
djmajtuss
Użytkownik Knopers edytował ten post 20.07.2011 13:40
A co powiesz na (-) ? :P
Napisano 20.07.2011 13:05
Pomogłem, wejdź
Zapraszam na BHZ-Game.pl
Napisano 20.07.2011 13:07
Napisano 20.07.2011 13:37
ehh kapi ... Raitaa wejdż w amxmodmenu potem naciśnij klawisz "9" i znajdź "Ustawienia Statystyk" i tam wszystko sobie włączasz i wyłączasz.Jeśli Ci pomogłem daj repu, to nic nie kosztuje :)pozdrawiamdjmajtuss
Ameryki nie odkryłeś

Użytkownik Raitaa edytował ten post 20.07.2011 13:39
Napisano 20.07.2011 14:00
Bo jest zawsze adminlisten (plugin) można go zawsze przerobić.
Tak samo można napisać plugin żeby było widać co gracz tam kombinuje w konsoli

Użytkownik HubertTM edytował ten post 20.07.2011 14:01
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 20.07.2011 14:29
Nie pomagam na PW, tylko na forum.
Napisano 20.07.2011 16:07

True/false ustawiasz czy widać czy nie. False nie true tak.To dajesz na początek pluginu.
new const bool:CHAT_SHOW_COMMANDS = true
A to pod każdą wiadomością.
return CHAT_SHOW_COMMANDS
albo
return CHAT_SHOW_COMMANDS ?
Myślałem, że chcesz aby ci się nie wyświetlały

Sory za niezrozumienie i moje niedoczytanie....
Użytkownik kapi10072 edytował ten post 20.07.2011 16:08
Pomogłem, wejdź
Zapraszam na BHZ-Game.pl
Napisano 21.07.2011 09:33
Mam kod, z jCTF powinien działać ;)True/false ustawiasz czy widać czy nie. False nie true tak.To dajesz na początek pluginu.
new const bool:CHAT_SHOW_COMMANDS = trueA to pod każdą wiadomością.return CHAT_SHOW_COMMANDSalboreturn CHAT_SHOW_COMMANDS ?Myślałem, że chcesz aby ci się nie wyświetlały ;PSory za niezrozumienie i moje niedoczytanie....
Mógłbyś jeszcze powiedzieć co mam z tym zrobić? Nigdy nie spotkałem się z tego typu problemem. A po co mi to? Chcę mieć to aby gracze widzieli, że "owe" komendy występują na serwerze. -reklama komend(inaczej tego nazwać się nie da

Chcesz żeby tylko admin widział czy all ? Bo jest zawsze adminlisten (plugin) można go zawsze przerobić.Tak samo można napisać plugin żeby było widać co gracz tam kombinuje w konsoli
Wszyscy mają widzieć. Co drugi serwer tak ma ;f. Mam plugin adminlisten i on pokazuje mi tylko komendy graczy którzy są "Dead". Czyli jak ktoś dołączył na serwer i wpisał /respawn to ja to widzę. A jeżeli już gracz żyje i wpisze np. komende /best to ona nie jest wyświetlana na czacie.
Użytkownik Raitaa edytował ten post 21.07.2011 09:40
Napisano 21.07.2011 09:41
Napisano 21.07.2011 09:43
Nawet nie patrz na to co on pisze, bo on to nie ma o tym zielonego pojęcia. Podaj plugins.ini.
; AMX Mod X plugins advanced_bans.amxx ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx ; basic admin console commands adminhelp.amxx ; help command for admin console commands adminslots.amxx ; slot reservation multilingual.amxx ; Multi-Lingual management ; Menus menufront.amxx ; front-end for admin menus cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings) ReasonKicker.amxx plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.) ;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!) mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel) ; Chat / Messages adminchat.amxx ; console chat commands antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message imessage.amxx ; displays information messages adminvote.amxx ; vote commands ; Map related nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle ;mapchooser.amxx ; allows to vote for next map timeleft.amxx ; displays time left on map ; Configuration pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands ; Counter-Strike ;restmenu.amxx ; restrict weapons menu statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!) ;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike ;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!) ; Enable to use AMX Mod plugins ;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer ; Custom - Add 3rd party plugins here DeathrunManager.amxx DRM_trigger_hurt_fix.amxx ad_manager.amxx admin_gag.amxx respawn.amxx use_button_once.amxx deagsmapmanager.amxx admin_check.amxx admin_chat_colors.amxx adminlisten.amxx alt_end_round_sounds.amxx bunnyhop.amxx bulletdamage.amxx drfps.amxx dontsayips.amxx BestSpeed_Edition_v2.amxx DeathrunVip.amxx realnadedrops.amxx specinfo.amxx team_join.amxx tl_fix.amxx timer.amxx mutemenu.amxx plugin_trail1.amxx join_leave.amxx
Dodam tylko, że nie ma żadnych błędów w logach od dwóch miesięcy .
Użytkownik Raitaa edytował ten post 21.07.2011 09:49
Napisano 21.07.2011 10:02
admin_chat_colors.amxxWyłącz i sprawdź ; p
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych