Mam problem z pluginem spectator kicker poniewaz ustawilem czas zeby kickalo po 5 sekundach jak ktos siedzi wiecej niz 5 sekund na spekcie to go kicknie (tak dla testu) no i gdy wbilem, przeszlem na spekta kicknelo mnie po 5 sekundach (CZYLI JEST OK), wszedłem do gry (ZNOWU PRZESZEDLEM Z JAKIEGOS TEAMU NA SPEKTA TO MNIE KICKNELO PO 5 SEKUNDACH (CZYLI JEST OK), ale gdy wgralem plugin (taka moja mala przerobka afk kickera zwyklego zeby przenosil na spekta bez tych innych niepotrzebnych bzdetow) to gdy przenioslo na spekta automatycznie przez plugin to nie kicknelo po 5 sekundach ;/ dlaczego?
w afk kickerze (przerobka na przenoszenie na spekta zrobilem tak)
client_cmd(id,"kill")
cs_set_user_team(id, CS_TEAM_SPECTATOR)
no i przenosi na spekta, potem zrobilem zeby czas afkowania wyzerowalo i niby gra no ale jest problem bo ze spekta juz nie kicka

chce zeby kickalo tych co ten plugin tez przenosi a potem polacze sobie te 2 plugi oto sma spec_kickera (moze sie uda jakos przerobic ze jak serwer kogos przeniesie na spekta to mu tez liczy czas bycia na spekcie)
UWAGA! ROBIE TEN PLUGIN PONIEWAZ W AFK KISIE JEST TO SAMO, JAK KTOS PRZEJDZIE NA SPEKTA od razu TO KICKA PO 5 SEKUNDACH ALE JAK PRZENIESIE GO PLUGIN TO NIE KICKA GO WCALE!
Użytkownik Infernal edytował ten post 19.07.2011 07:48