Witam ostatnio zrobilem paczke FFA posiada ona 22 pluginy oraz 26 rs [muzyki] i moje pytanei jest do was skierowane czy beda crashowac [wylaczac serwer] czy tez nie jezeli tak proszę o pomoc co mam zrobic oraz proszę NEI USUWAC TEMATU !!
Pozdrawiam koks
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Czy moze crashowaćmam pytanie dotyczace crashowania
Temat rozp.
LaaGer
, 12.07.2011 17:31
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12.07.2011 17:31
Napisano 12.07.2011 19:45
wróżka Joanna przepowiedziała z fusów, mówiła mi, że jest prawie pewna, że dałeś same cięzkie, nie potrzebne pluginy.
Jednak wróżka Joanna może się mylić, dlatego pokaż plugins.ini a najlepiej sprawdź sam czy to wszystko jakoś uciągnie.
Jednak wróżka Joanna może się mylić, dlatego pokaż plugins.ini a najlepiej sprawdź sam czy to wszystko jakoś uciągnie.
Napisano 12.07.2011 19:54
Poprostu wyłącz wszystkie pluginy z plugin.ini dajac przed nazwe srednik taki znaczek ;
Potem włączaj pokoleji po 1 pluginie usuwajac znaczej ;
Najlepszy sposob.
Potem włączaj pokoleji po 1 pluginie usuwajac znaczej ;
Najlepszy sposob.
Napisano 12.07.2011 20:01
juz daje
plugins.ini
plugins.ini
polski_cs.amxx Plugin spolszcza standardowe napisy CS bullet_damage.amxx Obok celownika widzimy obrażenia zadane przeciwnikowi backweapons.amxx Bronie na plecach weaponicon.amxx ; Ikony broni descriptive_fire_in_the_hole.amxx Informacja o rzuconym granacie ultimate_sounds.amxx Dzwieki typu Multikill itp bomba_explode_sound.amxx Muzyka 10 sek przed wybuchem bomby spadochron.amxx Dodaje spadochron dla kaĹĽdego gracza (uĹĽycie - klawisz E). corpse_realism.amxx Przy strzelaniu w nieĹĽywe ciaĹ�o leci z niego krew. unbanmenu.amxx ; Mozliwo¶ć odbanowania "amx_unbanmenu" admin_chat_colors.amxx Kolorowy say admina ad_manager.amxx reklamy na say's parachute.amxx Spadachron ^ powyzej sie kupuje c4.amxx Nowy licznik c4 alt_end_round_sounds.amxx Muza na koniec rundy Galileo.amx Automatyczne vote i rtv na serwie mutemenu.amxx mozesz uciszyc gracza /mute spree.amxx najlepszy gracz rundy custom_radio.amxx polskie radio sillyc4.amxx mozliwosc przyklejenia paki/bomby na sciane wymuszator.amxx wymusza interp cl_rate i rate connect.amxx pokazuje nick i steam id
Napisano 13.07.2011 06:49
nie wiem moze przez to radio tak ci zwiesza ale nie wiem. Ja ci radze wylaczyc wszystki pluginy i pokoleji po jednym wlaczac wtedy bedizesz wiedzial co niedizala.
Napisano 13.07.2011 08:49
Dobra serdeczne dzięki i tak juz ponad 20 pluginów zbednych usunołem i radio tez usune dobra dzięki leci dla was + do zamkniecia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych