Plik amxx | Da rade otworzyc ?
uzytkownik
07.07.2011
Witam tak jak w temacie da rade otworzyc plik .amxx w notepad ++?
To jego gg:6632068
BuM :<
20:47:46
Nie rozumie Pan że jak dam plik amxx (simper) można go otworzyć programe notepad++ i mogą ludzie ukraść moje pomysły?
20:48:03
a takich w internecie nie brakuje. Nie ufa Pan trudno.
To jego gg:6632068
Gufinsky
07.07.2011
Lolz, otwórz byle jaki plik .amxx i zobacz czy coś tam odczytasz.
A tak btw to co kupujesz u tego gościa?
A tak btw to co kupujesz u tego gościa?
Gość_deLL_* 07.07.2011
Dekompilacja z amxx na sma -> Decompiling Plugins (.amx/x -> .sma) - AlliedModders
BliBs_Pl
07.07.2011
No, jednak się mylicie, ten koleś miał rację!
Da się je otworzyć tak jak np. w amxstudio (tam jest puste). Ale żeby to rozkminić to musisz być hardkorowym ziomkiem że znasz takie języki.
Oto .amxx klasy replicant otworzony w notepad++ (piąta linijka bo reszta nie chodzi):
Da się je otworzyć tak jak np. w amxstudio (tam jest puste). Ale żeby to rozkminić to musisz być hardkorowym ziomkiem że znasz takie języki.
Oto .amxx klasy replicant otworzony w notepad++ (piąta linijka bo reszta nie chodzi):
Spoiler
G[o]Q
07.07.2011
nie da sie i nie da sie tez rozpoznac dokladnie kodu programu/pluginu majac tylko kod wykonywalny
R3X
07.07.2011
Nie notepad++ ale są narzędzia, dzięki którym otrzymujemy kod asemblerowy pluginu w formie .amxx, a zwykle z komentarzami i odtworzenie fragmentów .sma jest możliwe. Niedawno dostałem na PW kod biblioteki od ExtremeBanConfig 3 (tej bez sma) i wcale się nie zdziwiłem jak zobaczyłem ile informacji dają te deasemblery