←  Opinie

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Który hosting wybrać? Og-Servers or kilka...

• +
  • -
V3ko - zdjęcie V3ko 03.07.2011

Witajcie. Mam serwer na OwnServer.pl, ale planuje zmienić na PL, więc tak wybrałem kilka propozycji, ale się nie mogę zdecydować.
NoLags.pl,
Og-Servers.net,(rozmawiałem z nimi i powiedzieli, że jak wezmę 20 slotów to obniżą cene slota do 1.80)
MojeSerwery.pl,
No1Host.pl,
A może zostać na OwnServer.pl ? Cena do 2,50
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 10.07.2011

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:
HLDS -> Oferty Firm Hostingowych
do
HLDS -> Oferty Firm Hostingowych -> Opinie
Odpowiedz

Dj ^^ d(-.-)b - zdjęcie Dj ^^ d(-.-)b 10.07.2011

z tych hostingów co podałeś polecam No1Host
lecz warto dołożyć te głupie 9groszy i kupić serwer w tSerwery.pl 2,59 publik gdańsk
Odpowiedz

• +
  • -
BliBs_Pl - zdjęcie BliBs_Pl 10.07.2011

OwnServer ciekawie zmieniło swoją ofertę tylko teraz jeśli byś chciał trochę lepsze parametry serwerów to byś musiał zapłacić co najmniej 1,39 zł za publika.
NoLags... Hmm, 1,59 zł za 500 FPS w Łodzi? Wg mnie dobra oferta chociaż jeszcze lepsze jest 500 FPS w Warszawie za 2,99 zł, będą oczywiście lepsze pingi. Niestety ten hosting nie daje fd.
Og-Servers całkiem niezła oferta a szczególnie gdy ci zniżą do 1,80 za slota. Ale niestety również nie ma fd.
Mojeserwery to cena nawet nawet ale słabsza jakość.
No1Host cena dość dobra ale uboga oferta strasznie.
Wydaję mi się że powinieneś wybierać pomiędzy ownserver a nolags ewentualnie og-servers. Ja bym ci jednak polecił zabijakę
Za 2,50 zł to masz na Zabijaka.pl Kraków, tam masz elegancki panel, fd, bazę mysql i tickrate co najmniej 400 do każdego serwa.
Odpowiedz

• +
  • -
LucKy_skiLL - zdjęcie LucKy_skiLL 10.07.2011

Ja Ci polecę ownserwer, teraz mają dużo zmian, FastDL za darmo do każdego serwera, funkcjonalny panel, w pakiecie STANDARD dostajesz gratis serwer VT 20/50 slotów. Lokalizacja Łodz 300fps, slot za 1.89 PLN
Odpowiedz

• +
  • -
A może sma? - zdjęcie A może sma? 10.07.2011

OwnServer ciekawie zmieniło swoją ofertę tylko teraz jeśli byś chciał trochę lepsze parametry serwerów to byś musiał zapłacić co najmniej 1,39 zł za publika.
NoLags... Hmm, 1,59 zł za 500 FPS w Łodzi? Wg mnie dobra oferta chociaż jeszcze lepsze jest 500 FPS w Warszawie za 2,99 zł, będą oczywiście lepsze pingi. Niestety ten hosting nie daje fd.

Daje...
Odpowiedz

naXe - zdjęcie naXe 11.07.2011

Nie lepiej już wziąć w GameServ ?
Slot za 2.00zł (pub/PL) jak dogadasz sie z konsultantem na GG to ci obniży 15-10zł.
+ Drugi serwer publiczny gratis 11 slotowy
+ Fast Download
+ Baza danych MySQL.
Odpowiedz

Dwdov - zdjęcie Dwdov 11.07.2011

Ja tam odradzę gameserv, gorszych sewerów nie miałem. Lagi, lagi, lagi - 5 miliardow slotów na jednej maszynie tam chyba stoi. Miałem 2 serwery i na każdym lagi przy większej ilości graczy. Sam chyba niedługo skorzystam z oferty nolags.pl bo tanio, a z tego co się naczytałem to jakość jest dobra. W panelu jedyne co mi potrzebne to włącz/wyłącz/restartuj serwer, więc nie atakujcie mnie zaraz że jakiś tam hosting ma dobry panel bo mi on jest do niczego potrzebny i tak zawsze korzystam z FTP przez klienta FTP, a fastdl można sobie samemu zrobić za darmo więc po co przepłacać ; oo
Użytkownik Dawedov edytował ten post 11.07.2011 08:05
Odpowiedz

• +
  • -
LucKy_skiLL - zdjęcie LucKy_skiLL 11.07.2011

Również odradzam gameserv, ping skacze 300+
Odpowiedz

Power Play - zdjęcie Power Play 11.07.2011

Polecam www.no1host.pl . Dlaczego??. Pomoc prawie przez 24h , można ustalić ile chcesz FPS na serwer ja mam 750FPS i płacę 2.40zł za solota.
Odpowiedz

• +
  • -
Jak się nazwać - zdjęcie Jak się nazwać 13.07.2011

To sobie raczej nie legalnie ustawiasz. Polecam ownserwer 0 lagów serwer w łodzi za 1.30 na tych samych dedykach co no1host a cena mniejsza
Odpowiedz

• +
  • -
Leihto - zdjęcie Leihto 13.07.2011

Z tego co mi wiadomo (nie wiem czy jeszcze tak jest) to ownserver miał sys_ticrate 66 :] Tak samo jak mojeserwery :]

Tserwery owszem dobre, ale nie robią żadnej promocji dla 'stałych klientów'...

Ja polecam eserv :] Teraz mają promocje dla 'nowych' serwer 500fps w gda za 2,50slot (publik) :]
Użytkownik Blak Rajder edytował ten post 13.07.2011 19:20
Odpowiedz

• +
  • -
Fili:P - zdjęcie Fili:P 14.07.2011

Mam serw z ownserver.pl i mogę powiedzieć że za 25,60 zł za 20 slotów i bez lagów naprawdę warto.
Odpowiedz

Kilian - zdjęcie Kilian 15.07.2011

Jak chcecie miec dobry serwer warto wydac troche i kupic serwer na hostvision naprawdę polecam zero lagow super kontakt gra poprostu jak marzenie
Odpowiedz

• +
  • -
V3ko - zdjęcie V3ko 15.07.2011

Oemgie napisałem, że temat nie aktualny WYBRAŁEM NOLAGS.pl !
Odpowiedz

• +
  • -
A może sma? - zdjęcie A może sma? 15.07.2011

Oemgie napisałem, że temat nie aktualny WYBRAŁEM NOLAGS.pl !

Gdzie?
Odpowiedz

• +
  • -
Na 5tyk - zdjęcie Na 5tyk 15.07.2011

A ja polecam OwnServer ^^
Odpowiedz

• +
  • -
V3ko - zdjęcie V3ko 15.07.2011

Dziwne, bo pisałem ów post :F
Odpowiedz