Który hosting wybrać? Og-Servers or kilka...
V3ko
03.07.2011
Witajcie. Mam serwer na OwnServer.pl, ale planuje zmienić na PL, więc tak wybrałem kilka propozycji, ale się nie mogę zdecydować.
NoLags.pl,
Og-Servers.net,(rozmawiałem z nimi i powiedzieli, że jak wezmę 20 slotów to obniżą cene slota do 1.80)
MojeSerwery.pl,
No1Host.pl,
A może zostać na OwnServer.pl ? Cena do 2,50
NoLags.pl,
Og-Servers.net,(rozmawiałem z nimi i powiedzieli, że jak wezmę 20 slotów to obniżą cene slota do 1.80)
MojeSerwery.pl,
No1Host.pl,
A może zostać na OwnServer.pl ? Cena do 2,50
Abes Mapper
10.07.2011
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
HLDS -> Oferty Firm Hostingowych
do
HLDS -> Oferty Firm Hostingowych -> Opinie
Ten temat został przeniesiony z forum:
HLDS -> Oferty Firm Hostingowych
do
HLDS -> Oferty Firm Hostingowych -> Opinie
Dj ^^ d(-.-)b
10.07.2011
z tych hostingów co podałeś polecam No1Host
lecz warto dołożyć te głupie 9groszy i kupić serwer w tSerwery.pl 2,59 publik gdańsk
lecz warto dołożyć te głupie 9groszy i kupić serwer w tSerwery.pl 2,59 publik gdańsk
BliBs_Pl
10.07.2011
OwnServer ciekawie zmieniło swoją ofertę tylko teraz jeśli byś chciał trochę lepsze parametry serwerów to byś musiał zapłacić co najmniej 1,39 zł za publika.
NoLags... Hmm, 1,59 zł za 500 FPS w Łodzi? Wg mnie dobra oferta chociaż jeszcze lepsze jest 500 FPS w Warszawie za 2,99 zł, będą oczywiście lepsze pingi. Niestety ten hosting nie daje fd.
Og-Servers całkiem niezła oferta a szczególnie gdy ci zniżą do 1,80 za slota. Ale niestety również nie ma fd.
Mojeserwery to cena nawet nawet ale słabsza jakość.
No1Host cena dość dobra ale uboga oferta strasznie.
Wydaję mi się że powinieneś wybierać pomiędzy ownserver a nolags ewentualnie og-servers. Ja bym ci jednak polecił zabijakę
Za 2,50 zł to masz na Zabijaka.pl Kraków, tam masz elegancki panel, fd, bazę mysql i tickrate co najmniej 400 do każdego serwa.
NoLags... Hmm, 1,59 zł za 500 FPS w Łodzi? Wg mnie dobra oferta chociaż jeszcze lepsze jest 500 FPS w Warszawie za 2,99 zł, będą oczywiście lepsze pingi. Niestety ten hosting nie daje fd.
Og-Servers całkiem niezła oferta a szczególnie gdy ci zniżą do 1,80 za slota. Ale niestety również nie ma fd.
Mojeserwery to cena nawet nawet ale słabsza jakość.
No1Host cena dość dobra ale uboga oferta strasznie.
Wydaję mi się że powinieneś wybierać pomiędzy ownserver a nolags ewentualnie og-servers. Ja bym ci jednak polecił zabijakę
Za 2,50 zł to masz na Zabijaka.pl Kraków, tam masz elegancki panel, fd, bazę mysql i tickrate co najmniej 400 do każdego serwa.
LucKy_skiLL
10.07.2011
Ja Ci polecę ownserwer, teraz mają dużo zmian, FastDL za darmo do każdego serwera, funkcjonalny panel, w pakiecie STANDARD dostajesz gratis serwer VT 20/50 slotów. Lokalizacja Łodz 300fps, slot za 1.89 PLN
A może sma?
10.07.2011
OwnServer ciekawie zmieniło swoją ofertę tylko teraz jeśli byś chciał trochę lepsze parametry serwerów to byś musiał zapłacić co najmniej 1,39 zł za publika.
Daje...
naXe
11.07.2011
Nie lepiej już wziąć w GameServ ?
Slot za 2.00zł (pub/PL) jak dogadasz sie z konsultantem na GG to ci obniży 15-10zł.
+ Drugi serwer publiczny gratis 11 slotowy
+ Fast Download
+ Baza danych MySQL.
Slot za 2.00zł (pub/PL) jak dogadasz sie z konsultantem na GG to ci obniży 15-10zł.
+ Drugi serwer publiczny gratis 11 slotowy
+ Fast Download
+ Baza danych MySQL.
Dwdov
11.07.2011
Ja tam odradzę gameserv, gorszych sewerów nie miałem. Lagi, lagi, lagi - 5 miliardow slotów na jednej maszynie tam chyba stoi. Miałem 2 serwery i na każdym lagi przy większej ilości graczy. Sam chyba niedługo skorzystam z oferty nolags.pl bo tanio, a z tego co się naczytałem to jakość jest dobra. W panelu jedyne co mi potrzebne to włącz/wyłącz/restartuj serwer, więc nie atakujcie mnie zaraz że jakiś tam hosting ma dobry panel bo mi on jest do niczego potrzebny i tak zawsze korzystam z FTP przez klienta FTP, a fastdl można sobie samemu zrobić za darmo więc po co przepłacać ; oo
Użytkownik Dawedov edytował ten post 11.07.2011 08:05
Użytkownik Dawedov edytował ten post 11.07.2011 08:05
Power Play
11.07.2011
Polecam www.no1host.pl . Dlaczego??. Pomoc prawie przez 24h , można ustalić ile chcesz FPS na serwer ja mam 750FPS i płacę 2.40zł za solota.
Jak się nazwać
13.07.2011
To sobie raczej nie legalnie ustawiasz. Polecam ownserwer 0 lagów serwer w łodzi za 1.30 na tych samych dedykach co no1host a cena mniejsza
Leihto
13.07.2011
Z tego co mi wiadomo (nie wiem czy jeszcze tak jest) to ownserver miał sys_ticrate 66
Tak samo jak mojeserwery ![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
Tserwery owszem dobre, ale nie robią żadnej promocji dla 'stałych klientów'...
Ja polecam eserv
Teraz mają promocje dla 'nowych' serwer 500fps w gda za 2,50slot (publik)
Użytkownik Blak Rajder edytował ten post 13.07.2011 19:20
![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
Tserwery owszem dobre, ale nie robią żadnej promocji dla 'stałych klientów'...
Ja polecam eserv
Użytkownik Blak Rajder edytował ten post 13.07.2011 19:20
Fili:P
14.07.2011
Mam serw z ownserver.pl i mogę powiedzieć że za 25,60 zł za 20 slotów i bez lagów naprawdę warto.
Kilian
15.07.2011
Jak chcecie miec dobry serwer warto wydac troche i kupic serwer na hostvision naprawdę polecam zero lagow super kontakt gra poprostu jak marzenie