Call of Duty MW Mod MySQL
Jak się nazwać
25.11.2011
Proszę o naprawę tego zapisu/odczytu bo:
po 1 usuwają się poziomy graczy(baza unixstorm, serwer 32 sloty)
po 2 w regulaminie pisze że dajemy wyłącznie sprawdzony kod a tu
nie żebym coś miał do niego.
po 2 w regulaminie pisze że dajemy wyłącznie sprawdzony kod a tu
Wersja do testów, choć prawdopodobnie działa.Wiem że R3X to administrator ale regulamin obowiązuje wszystkich

matti9410
28.11.2011
R3X beda trwały prace naprawcze z tymi lvl bo restartują sie do 1 często gdy ktoś wchodzi na serwer lub jest poczatek mapy chodzi dokładniej o wejscie na serwer wtedy gdy twoj cod niewyrobi z wczytaniem lvl i ktos wybierze klase to usuwa mu lvl do 1. Może taka blokade dodasz ze jak niewczyta lvl to neimozna wpisać /klasa i sie sama niewyswietla przy nowej mapie czy wejsciu na serwer ? BARDZO proszę O TA NAPRAWE BO MOD SUPER ALE TO JEST DUZY - !!!

revoolution
10.01.2012
Proszę o naprawę tego zapisu/odczytu bo:
Potwierdzam, na bazie unixstormu dubluje lub czasami usuwa wpisy z bazy
pietras909
14.01.2012
witam, moze przed wczytaniem lvl dac po prostu delay w funkcji, aby zaatrzymalo na czas wczytywania lvl? A wtedy nie zdubluje ich, ani nie usunie?
Użytkownik pietras909 edytował ten post 14.01.2012 15:31
Użytkownik pietras909 edytował ten post 14.01.2012 15:31
V3ko
15.01.2012
Działa to jakoś bo mam serwer 18 slotowy, który jest dość często pełny, a zapis nvault poprostu usuwa niektórym poziomy -.-
matti9410
18.01.2012
Naprawić to mozna robiąc coś na wzór blokady wczytywania lvl jak sie wybierze klase tylko zeby działało to w momencie gdy wyswietla się menu. Czekam na naprawe tego moda

V3ko
21.01.2012
Testowałem ten zapis i jednak nie ma on błędów, nie wiem co Wy macie za problem. Baze miałem na localhoście, a pietras nie wygodniej będzie pobrać zwykłą paczkę od qtm ?
pietras909
22.01.2012
Dobra juz sobie poradzilem:) a problemy sa wlasnie wtedy kiedy sie nie ma bazy na localhoscie
matti9410
22.01.2012
Czyli ten COD jest tylko dla serwerów które mają baze na localhoscie i wtedy działa bez błedów z usuwaniem lvl ?
Domiss
09.02.2012
Nie wiem o co wam chodzi ja mam baze danych na unixstorm i nikomu nic nie usunęło oraz zapis świetnie działa tylko da radę zmienić system misji te od Ghosta: http://amxx.pl/topic...ersja-4-update/
na zapis sql bo jak wybieram od 25 lvl misje to nie ma bo ten plugin bierze levele z nvault. Da radę tak zrobić?
na zapis sql bo jak wybieram od 25 lvl misje to nie ma bo ten plugin bierze levele z nvault. Da radę tak zrobić?
V3ko
12.02.2012
Na bazie z unixstormie masakryczne opóżnienia baza, trzeba robić po 15 reconnectów żeby się poziom wczytał.
Sataris
13.02.2012
Pojawia sie teraz problem, mianowicie mam to "cudenko" twierdzilem ze na SQL bedzie bardziej wydajny serwer, jednak ze tak powiem - *****. Mam frakcje na serwerze, po wpisaniu /klasa, level "znika" (jednak w bazie jest wpisany) dlatego prosilbym o instrukcje jak to teraz przywrocic na nVault, moze teraz sie na amxx.pl nie zawiode...
mastah1771
22.02.2012
Ja to już w ogóle zawiodłem się na modyfikacji Call of Duty .. miałem zapis na nVault to po czasie co nie którym kasował się masowo level. Przyczyna była prosta zbyt duży plik codmod.vault / Wczoraj zmieniłem zapis na Bazę Danych MySQL. Każdy miał 1 lvl , od wczoraj wbili po 20 + lvl . Dzisiaj mi spamują na steam, że level im się skasowały. Także proszę o pomoc co mam zrobić .. w końcu na coś musi działać zapis ! Bazę danych mam na proserwer.pl
Jak się nazwać
22.02.2012
Także proszę o pomoc co mam zrobić
Najlepiej samemu sobie napisać zapis mysql/sqlite a nie płakać na forum że coś darmowego nie działa. Chcesz mieć działające napisz w zleceniach płatnych albo popraw sobie ten zapis co jest (możesz też użyć zapisu cypisa)
tomi93
22.02.2012
Podobno publikuje się działające wersje, innych czepiać się można, lecz wybranych nie?
Przeciążenie bazy odpada, bo takiego na pewno nie mam, błędów na serwerze też brak, testowane na dwóch różnych bazach.
Czy to kolejny problem, którego nie rozwiążecie?
Ja raczej pecha jakiegoś mam, jeśli coś sprawia mi problem i sam tego nie rozwiąże, to nikt inny nie potrafi.
Jest w necie wersja cod'a z innym kodem dt. mysql, ale wszystko zapisuje się w jednej tabeli w postaci level#doświadczenie#skill#itd.
Choć ona dobrze działa.
Przeciążenie bazy odpada, bo takiego na pewno nie mam, błędów na serwerze też brak, testowane na dwóch różnych bazach.
Czy to kolejny problem, którego nie rozwiążecie?
Ja raczej pecha jakiegoś mam, jeśli coś sprawia mi problem i sam tego nie rozwiąże, to nikt inny nie potrafi.
Jest w necie wersja cod'a z innym kodem dt. mysql, ale wszystko zapisuje się w jednej tabeli w postaci level#doświadczenie#skill#itd.
Choć ona dobrze działa.
R3X
22.02.2012
Dość tego 
Napisałem w pierwszym poście, że wersja do testów.
Powiedz to Microsoftowi i jego pierwszym Windowsom czy IE i pomyśl, że oni zrobili na tym fortunę. Ja spróbowałem zrobić coś inaczej niż jest to dotychczas i w moich warunkach testowych działało. Straciłem przy pracy nad tym całkiem dużo czasu. Od pewnego czasu słyszę tylko jęki, że nie działa, że chcecie naprawione.
Straciłem zainteresowanie tym projektem i nigdy nie wyszła wersja finalna. See ya

Napisałem w pierwszym poście, że wersja do testów.
Podobno publikuje się działające wersje
Powiedz to Microsoftowi i jego pierwszym Windowsom czy IE i pomyśl, że oni zrobili na tym fortunę. Ja spróbowałem zrobić coś inaczej niż jest to dotychczas i w moich warunkach testowych działało. Straciłem przy pracy nad tym całkiem dużo czasu. Od pewnego czasu słyszę tylko jęki, że nie działa, że chcecie naprawione.
Straciłem zainteresowanie tym projektem i nigdy nie wyszła wersja finalna. See ya