Zwracam się do was o pomoc bo mam kilka problemów / bugów na serwerze( może to być dla was śmieszne i nie wiadomo co sobie pomyślicie o mnie, ale proszę o pomoc.. ;s ):
1.A więc jak mam klasę "Rycerz".. Są w niego wbudowane "skoki" jest ich 5/5. I w tym rzecz że nie działają one w ogóle i nie mam bladego pojęcia gdzie jest błąd... Po prawej stronie jest taki jakby "JetPack" na żółto.. Gdy zmienię oczywiście broń to wyświetla się on po lewej stronie.
2.Barbarzyńca i inne tego typu klasy, mają wbudowane np. 1/3 lub 1/2 natychmiastowego zabicia z HE, ok.. Działa to przez jakiś czas, zazwyczaj przez ok. 10-12 min. i przestaje działać.. Nie ma tej czerwonej kuleczki wokół granatu jak leci ani nic.. Sprawdzałem wielokrotnie czy jest to po prostu pech, i pech to na pewno nie jest...
3.Wgrywałem dzwięki typu Monster kill, goodlike (dzwięki kobiety) itp. no i wszystko ładnie śmiga tylko jest kolejny problem... Gdy gracz/gracze wchodzą na serwer to pojawia się napis na u góry "Prepare To Fight!" i dzwięk "Playy.." Jest tak zawsze, czy środek gry i ktoś wbija, czy na początku rundy, tylko że gdy jest np. 20 graczy to wytrzymać się nie da bo bardzo głośno słychać to "Playy"... Szukałem tam gdzie to wgrałem i nie ma tego "Playy"... Chciałbym je całkowicie skasować jak i napis.. Wie ktoś może gdzie to znajdę..?
4. Nekromanta - Totemy... Rzadko, lecz czasem jest tak że może postawić nieskończenie wiele totemów...? ;s Tak to zazwyczaj pisze że Możesz postawić max. jeden totem na runde", jakos tak...
5. Pingi - Od czasu do czasu jak jest mniej graczy to jednemu z np. sześciu pojawia się ping 300+, hosting mam dobry... żadnego badziewia nie mam wgranego... Nie jest to wina gracza tylko serwera... wtf?
6. Pod koniec mapy robią się dwa vote... Jedno, i po 7 sec. drugie.. why...?
To na tyle, bardzo proszę o szczegółowe wyjaśnienie tych sześciu problemów... Będę bardzo wdzięczny... ;s

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty