Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Menu klas


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Conte

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 26.04.2011 12:17

Witajcie
Mam problem z klasami mianowaicie : Dodałem do serwera diablo nowe menu, (dodałem pliki sma i amxx) lecz nic to nie dało a menu dalej jest taki jak było + dodałem latarke dla maga która również nie działa.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 InArticulo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:21
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Pułtusk
Offline

Napisano 26.04.2011 12:24

A w plugins.ini dopisałeś?
  • +
  • -
  • 0

#3 Conte

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 26.04.2011 12:35

InArticulo
Niee... :D jak to dodać bo jestem gorzej niż zielony w amxx ^^ wszystko z poradnikami robie
  • +
  • -
  • 0

#4 InArticulo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:21
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Pułtusk
Offline

Napisano 26.04.2011 12:40

Sądzę, że to pomoże Instalacja pluginów amxx.
  • +
  • -
  • 0

#5 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 26.04.2011 12:42

I masz jeszcze bazę MySQL?
  • +
  • -
  • 0

#6 Conte

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 26.04.2011 14:20

Robię diablo moda dla jednej z serwerowni wiec baze ma wlasciciel
  • +
  • -
  • 0

#7 Jagoda

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:112
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 26.04.2011 16:02

skompilowales plik sma ?

#8 Conte

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 26.04.2011 18:04

Jagoda
Skompilowałem :0 zero errorow ;P

Dodano 26 kwiecień 2011 - 19:36:
Inarticulo
nic nie dał ten poradnik ;P

Dodano 26 kwiecień 2011 - 20:06:
Dobra dałem rade teraz może mi ktoś powie dlaczego za zabicie/podłożenie paki daje expa 2x oraz jak kogoś zabije pokazuje ze ded'a miał dwa razy a ded liczy się raz?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych