Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Ja wgrac na serwer ze wchodzi gracz i patrzy czy b
Napisano 22.04.2011 22:31
Szukamy adminów i moderatorów
Napisano 22.04.2011 22:37
Najnowszy CS:GO MOD: 193.33.177.54:27130
Chcesz rozpocząć współpracę? Pisz na PW.
Napisano 22.04.2011 23:30
Napisano 23.04.2011 00:43
Odpowiedz: Byl to autorski skrypt, za którego trzeba płacić. Jeżeli jest gdzieś na necie, to będziesz miał "farta".Jak wgrac taki plugin lub co innego ze na zielony pisze nick gracza i z boku czysty.
Pytanie drugie.
Odpowiedz: Wystarczy wgrać AMXBans, który możesz pobrać z tego forum wystarczy poszukać. Zapewne instrukcja tam jest.Jak dodac na strone graczy zbanowanych z gory.
Pozdrawiam, technik.
Napisano 23.04.2011 08:00
Eh... skrypt autorski? Widziałeś to kiedyś w ogóle? Ja tak, miałem to u siebie na serwerze. Dogrywasz pliczek do amxbans na www oraz do amxx i wszystko działa, a motd możesz mieć stronę z amxbans + neobans.Pytanie pierwsze.
Cytat
Jak wgrac taki plugin lub co innego ze na zielony pisze nick gracza i z boku czysty.
Odpowiedz: Byl to autorski skrypt, za którego trzeba płacić. Jeżeli jest gdzieś na necie, to będziesz miał "farta".
Pytanie drugie.
Cytat
Jak dodac na strone graczy zbanowanych z gory.
Odpowiedz: Wystarczy wgrać AMXBans, który możesz pobrać z tego forum wystarczy poszukać. Zapewne instrukcja tam jest.
Pozdrawiam, technik.
Zdaje Ci się tylko. Ja jestem pewien, ponieważ nie dawno gościł u mnie na serwerze. Przypomni Ci się inna nazwa? To podaj bo nie znamZdaje mi sie że to chyba nie byl neobans tylko jakis inny plugin tylko nie pamietam nazwy... -.-
Najnowszy CS:GO MOD: 193.33.177.54:27130
Chcesz rozpocząć współpracę? Pisz na PW.
Napisano 23.04.2011 11:10
Eh... skrypt autorski? Widziałeś to kiedyś w ogóle? Ja tak, miałem to u siebie na serwerze. Dogrywasz pliczek do amxbans na www oraz do amxx i wszystko działa, a motd możesz mieć stronę z amxbans + neobans.
Widziałem, była to przeróbka pluginu ze steam. Niestety nie pamiętam nazwy.
Napisano 23.04.2011 11:13
Neobans , z konkurencyjnej strony na w
Napisano 23.04.2011 15:52
Szukamy adminów i moderatorów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych