Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo mod 5.9l


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 batista

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Mława
Offline

Napisano 17.04.2011 13:10

Witam.
Mam problem z pluginem Diablo mod 5.9l.
Otóż po dodaniu pluginów i zrestartowaniu serwera na stronie postrzelaj, gdzie zamówiłem serwer jest napisane,że serwer jest włączony, a w grze nie pokazuje się serwer.
Nie wiem czy to od pluginu czy coś źle dodałem.
Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Kaster

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 17.04.2011 14:00

Pokaż logi i sprawdź czy na pewno dobrze zainstalowałeś pluginy i czy WSZYSTKO w nich zainstalowałeś.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych