Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z amx'em lub diablo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 PleBaN ^^

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:39
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia-Mazury
Offline

Napisano 14.04.2011 12:15

Witam ! Mająć serwer counter strike 1.6 postanowiłem wgrać troche zmienionego przeze mnie diablo moda. Wgrałem połączyłem z sql wszystko ok. diablo stał pare miesięcy dobrze. Nagle okazało sie ze hosting który miałem jest beznadziejny pingi siegaly 300 a gracze nie mogli grac. Postanowiłem zmienić hosting na netshoot skopiowałem wszystkie swoje pliki diablo. Wydaje sie ze wszystko jest niby ok. ale nagle gram gram i wywala z serwa i pisze server shooting down i sie wylacza na ok. 4 sek i wlacza sie mapa startowa de_dust2
Oto logi może wam pomogą w rozwiązaniu problemu. Byłbym bardzo wdzięczny:

L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: Failed to find memloc for regcmd 'ham'

#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Not loading plugin 'Fun'; already loaded (status=running)
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Failed to load plugin 'fun_amxx_i386.so'
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Not loading plugin 'Engine'; already loaded (status=running)
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Failed to load plugin 'engine_amxx_i386.so'
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Not loading plugin 'FakeMeta'; already loaded (status=running)
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Failed to load plugin 'fakemeta_amxx_i386.so'
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Not loading plugin 'CStrike'; already loaded (status=running)
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Failed to load plugin 'cstrike_amxx_i386.so'
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Not loading plugin 'CSX'; already loaded (status=running)
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Failed to load plugin 'csx_amxx_i386.so'
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Not loading plugin 'Ham Sandwich'; already loaded (status=running)
#
L 04/14/2011 - 10:05:24: [META] WARNING: dll: Failed to load plugin 'hamsandwich_amxx_i386.so'


I na koniec:

L 04/14/2011 - 10:02:28: Server shutdown

Pozdrawiam amxx.pl i liczę na szybką pomoc :)

#2 Kaster

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 16.04.2011 19:29

Musisz po włączać moduły. Robi się to usuwając średnik ";" przed nazwą modułu w addons\amxmodx\configs\modules.ini . A dodatkowo sprawdź czy w .sma twego przerobionego DM są wypisane odpowiednie moduły.Powodzenia. ;)

Użytkownik Kaster edytował ten post 16.04.2011 19:30

  • +
  • -
  • 0

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 17.04.2011 07:32

A cały log pokaż
  • +
  • -
  • 0

#4 PleBaN ^^

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:39
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia-Mazury
Offline

Napisano 17.04.2011 21:22

Logi:
[AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:36: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:37: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:37: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:37: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:37: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:38: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:38: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:38: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:50: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:50: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:50: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:50: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:44:52: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:44:52: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:44:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:45:16: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:45:16: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:45:16: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:45:36: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:45:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:45:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:47:37: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:47:37: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:47:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:47:39: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:47:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:47:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:47:41: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:47:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:47:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:48:12: Start of error session.
L 04/17/2011 - 17:48:12: Info (map "de_storm") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110417.log")
L 04/17/2011 - 17:48:12: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:48:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:48:13: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:48:13: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:48:19: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:48:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:49:36: Start of error session.
L 04/17/2011 - 17:49:36: Info (map "cs_italy") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110417.log")
L 04/17/2011 - 17:49:36: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:49:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:49:41: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:49:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:50:19: Start of error session.
L 04/17/2011 - 17:50:19: Info (map "cs_estate") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110417.log")
L 04/17/2011 - 17:50:19: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:50:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:50:24: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:50:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:50:34: [AMXX] Run time error 4 (plugin "NewDiabloMod.amxx") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:50:34: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:50:49: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:50:49: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:50:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:50:53: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:50:53: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:50:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:51:19: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:51:19: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:51:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:51:41: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:51:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:51:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:51:45: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:51:45: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:51:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:52:31: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:52:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:52:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:52:57: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:52:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:52:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:53:05: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:53:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:53:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:53:41: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:53:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:53:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:54:15: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:54:15: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:54:15: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:54:16: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:54:16: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 04/17/2011 - 17:54:16: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/17/2011 - 17:54:19: [FAKEMETA] Invalid entity
L 04/17/2011 - 17:54:19: [AMXX] Run time error 10 (plugin "NewDiabloMod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!


A pozatym konsultant powiedział ze to wychwycił i przez to serwer niby pada :
FATAL ERROR (shutting down): Bad entity in IndexOfEdict()

Pomóżcie proszę :)

#5 Bialy^

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:97
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Igor
  • Lokalizacja:GK
Offline

Napisano 18.04.2011 13:27

jak w plugins.ini masz plugin o nazwie NewDiabloMod.amxx to wpisujesz NewDiabloMod.amxx debug

Użytkownik Bialy^ edytował ten post 18.04.2011 13:28

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafikaPomogłem? daj+

#6 PleBaN ^^

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:39
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia-Mazury
Offline

Napisano 19.04.2011 13:56

Dopisałem jak zadziała dam edita.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych