Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ESL WIRE robi czarne ss.Opis zbędny.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 07.04.2011 21:38

Witam.
Mam problemy z esl wire.
Pierwszy to taki ze anty czit nie działa(ł) poprawnie. Wpisuje ip i pw w wire cs się odpala i tyle. Potem w logach meczu nie ma że używałem tego.
Dzisiaj wyłączyłem antywirusa i się udało antyczit działał.
Wszystko ok ale do czasu kiedy się mecz skończył i chciałem wysłać screeny które robiłem w grze szift + prt scr był odgłos screeny się zrobiły ale jak napisałem są czarne.
Komenda snapshot działa poprawnie i robi dobre screeny.
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#2 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 07.04.2011 22:06

Pewnie masz windowsa 7 ? Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#3 Drzanas

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 07.04.2011 22:09

A przepraszam bardzo nie napisałem.
Mam windowsa xp sp3
  • +
  • -
  • 0

graphic.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych