Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z expem i 0 lvl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Karmi1

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:61
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 30.03.2011 07:06

Witam. A więc mam mały problem. Mam na serwerze 27 klas (+1 None), Podzielone na 4 frakcje. Niestety gdy chce wybrać klasę z "niestandardowej"* frakcji to pisze że mam 0 lvl (W HUDzie później pisze że mam 1 ale exp nie chce lecieć). Zauważyłem że w bazie MySQL zrobiło tylko osiem wpisów klas standardowych (Na których w/w problem nie istnieje). Czy można jakoś pomóc? Logów błędnych nie ma, SMA mogę przesłać na PW.


Pozdrawiam : Karmi


*Klasy standardowe : Mag, Paladyn, Łowca itp.
  • +
  • -
  • 0

#2 kiver

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:161
  • Lokalizacja:Jarocin
Offline

Napisano 30.03.2011 08:01

Każde

new lx[9]


zamień na

new lx[28]


i 4 razy to

for(new i=1;i<9;i++)


na to

for(new i=1;i<28;i++)



i reset tabeli

Użytkownik kiver edytował ten post 30.03.2011 08:02

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych