Mam pytanie dot. Diablo jak zrobić reset lvl i czy jest możliwe przez FTP zrobienie?? .. Bo szukałem np na tym forum na innych ale to mi nic nie mówi
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Reset lvl diablo mod
Temat rozp. BoroWSP, 28.03.2011 21:27
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.03.2011 06:56
w amxx.cfg znajdz
diablo_sql_table "twojatebela"
zamien na
diablo_sql_table "nowatabela"
i juz ;]
diablo_sql_table "twojatebela"
zamien na
diablo_sql_table "nowatabela"
i juz ;]
Napisano 01.04.2011 13:10
Inny sposób bez zmieniania nazwy tabeli, która potem zostaje (niewykorzystane/nieużywane tabele zajmują miejsce w bazie MySQL)
1) Logujesz się do PhpMyAdmin w MySQL.
2) Wchodzisz w bazę danych w moim przypadku to DiabloMOD, pokaże Ci się takie coś:
3) Klikasz na ikonkę takiego Kosz'a [jest on z lewej strony obok znaczka "X"] (po najechaniu będzie napisane - Wyczyść)
4) Klikasz: Tak
5) Mamy pustą tabele: dbmod_tablet
Dzięki temu nie tworzysz nowych tabel, tylko kasujesz zawartość bieżącej, zachowując tym samym miejsce w bazie MySQL.
1) Logujesz się do PhpMyAdmin w MySQL.
2) Wchodzisz w bazę danych w moim przypadku to DiabloMOD, pokaże Ci się takie coś:
3) Klikasz na ikonkę takiego Kosz'a [jest on z lewej strony obok znaczka "X"] (po najechaniu będzie napisane - Wyczyść)
4) Klikasz: Tak
5) Mamy pustą tabele: dbmod_tablet
Dzięki temu nie tworzysz nowych tabel, tylko kasujesz zawartość bieżącej, zachowując tym samym miejsce w bazie MySQL.
Użytkownik Spartanin edytował ten post 01.04.2011 13:11
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych