Wiem, blabla - Ostatni raz nie wydałem wam mojego koda. ( dla niewtajemniczonych: klik ). Ale sprzedałem go, ale wiadomo - jest nowy silnik coda, i postanowiłem znów zabrać się do pracy, lecz teraz nad darmowym Codem, dla użytkowników. ( Zostanie zeedytowany lekko silnik cod'a. ) W miare możliwości będę tutaj dawał Skrin Szoty. Mianowicie, pracą ze mną zajmie się mój przyjaciel, ponieważ ja mam teraz mało czasu, więc większość zrobi ten osobnik, upoważniam go do sprawdzania i akceptowania/odrzucania pomysłów na klasy/itemy. Koniec pieprzenia...
Wzór na klasę:
[center] [b] Nazwa klasy: [/b] [b] Opis klasy: [/b] [b] Bronie klasy:[/b] [b] Zdrowie: [/b] [b] Kondycja: [/b] [B] Inteligencja: [/b] [b] Wytrzymałość: [/b] [b] Specjalna umiejętność klasy: [/b] [/center]
Poprawnie wypełniony wzór na klasę:
Wzór na itemek:
[center] [b] Nazwa itemu: [/b] [b] Opis itemu: [/b] [b] Co daje ów item? : [/b] [/center]
Poprawnie wypełniony wzór na itemek:
Ilość klas: 0/45
Ilośc itemów: 0/45
Będę pracował na czystym silniku COD'a, ale jeśli chcesz, abym wprowadził do niego jakąkolwiek modyfikacje, lub modyfikacje do INCLUDE'a - Pisz śmiało!
Zapomniałbym, /perk zostanie zmienione na /item ze względów, że Elita starego coda( np. ja ) nie może się przyzwyczaić, lecz jeśli będziecie chcieli - wydam wersję /perk, albo zrobię aby była gra na na obie komendy.
COD Powstanie - Nie wiem, bo was w błąd wprowadzę.

Użytkownik CreatiVe01 edytował ten post 15.03.2011 18:05