Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[WAR3] Bug przy wskrzeszaniu się...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 AkS

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 04.12.2008 16:49

Witam,

Zainstalowałem sobie na serwerze War3 PL tego co Mafia dodał i przy wskrzeszaniu, osoba która ma zostac wskrzeszona łapie "laga" (tak jakby była w ścianie) i po chwili umiera...

Nie wiem gdzie jest coś nie tak... :/
Mafia jak będziesz miał chwile to pomyśl nad tym:)
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 04.12.2008 18:12

Niewiem czemu ;-)

sciagnij najnowsza wersje Rc 12


http://wc3mods.net/f....php?f=2&t=3431
  • +
  • -
  • 0

#3 AkS

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 05.12.2008 21:34

Wgrałem, nie potrafie teraz już poweidzieć czy jest ok.. dam znać wkrótce...

Ale Mafia, możesz zerknąć na logi i powiedzieć co jest nie tak?:)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.12.2008 22:11

nie wrzuciles z paczki w folderze sprites albo zle to zrobiles
  • +
  • -
  • 0

#5 AkS

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 06.12.2008 07:57

NO to wiem bo zrozumiałem tylko dalej jest jakis error przy łączeniu się z mysql ;]
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.12.2008 12:22

a zapisujesz xP na baze danych (mysql) czy sql?
  • +
  • -
  • 0

#7 AkS

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 06.12.2008 20:52

mysql :)
  • +
  • -
  • 0

#8 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.12.2008 22:11

AkS, dobrze wypelniles dane do bazy?
  • +
  • -
  • 0

#9 AkS

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 06.12.2008 22:54

Tak... Wszystko działa w sumie tylko przy wskrzeszaniu jest bug mimo wgrania RC12.. :/ tak jak w 1 poście.. po wskrzeszeniu znajdujemy sie tak jakby poza teksturami, umieramy i dodatkowo serwer nawet pada teraz... :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych