Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem ze sklepem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Slumilioner

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:92
  • Lokalizacja:Glwice
Offline

Napisano 17.02.2011 22:20

Siema, już długi czas mam sklep na swoim serwerze [ganiany]
i przez cały czas w logach mi wyskakuje takie coś:
L 02/17/2011 - 19:21:12: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "sklep.amxx")
L 02/17/2011 - 19:21:12: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_string")
L 02/17/2011 - 19:21:12: [AMXX]    [0] sklep.sma::hedamage_event (line 72)
L 02/17/2011 - 19:21:18: [ENGINE] Invalid entity 155
L 02/17/2011 - 19:21:18: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "sklep.amxx")
L 02/17/2011 - 19:21:18: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_string")
L 02/17/2011 - 19:21:18: [AMXX]    [0] sklep.sma::hedamage_event (line 72)
L 02/17/2011 - 19:25:04: [ENGINE] Invalid entity 155
L 02/17/2011 - 19:25:04: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "sklep.amxx")
L 02/17/2011 - 19:25:04: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_string")
L 02/17/2011 - 19:25:04: [AMXX]    [0] sklep.sma::hedamage_event (line 72)

W plugins.ini dopisałem już debug przy sklep.amxx czyli
sklep.amxx debug
I nie pomogło a mam taki problem że mam z tego pluginu tylko sam plik .amxx bez sma
dodaje go w załączniku, może da się coś z nim jeszcze zrobić ?

#EDIT Tutaj dodam jeszcze drugi mój błąd z pluginem dawanie fragów givefrags
L 02/17/2011 - 21:00:16: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "givefrags_pl.amxx")
L 02/17/2011 - 21:00:16: [AMXX] Run time error 10: native error (native "replace")
L 02/17/2011 - 21:00:16: [AMXX]    [0] givefrags_pl.sma::handleSay (line 35)
Wiecie może o co chodzi? akurat do tego pluginu już mam .sma

Załączone pliki


Użytkownik iPlayCS edytował ten post 17.02.2011 22:34

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#2 stasekstaskowy

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:339
  • GG:
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 18.02.2011 17:34

zapodales plik amxx wiec raczej w tej sytuacji Ci nie pomozemy
  • +
  • -
  • 0
Moja oferta
- Nowe itemy, klasy, questy dla COD mod'a
- Pisanie, Edytowanie oraz Naprawianie pluginów
Kontakt PW lub Na stronce
Pomoglem? Odwdziecz sie daj Dołączona grafika

#3 MaGeX

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:102
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 18.02.2011 17:35

Podaj SMA
  • +
  • -
  • 0

#4 Slumilioner

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:92
  • Lokalizacja:Glwice
Offline

Napisano 18.02.2011 18:35

Trzymajcie .sma pliku givefrags
W załączniku:

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#5 Nikus :* < 3

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:115
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 18.02.2011 18:44

Więc tak Ja tu żadnych błędów nie dałes a pozatym mialeś dac plik sklep.sma.

#6 MaGeX

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:102
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 18.02.2011 18:50

Dałeś plugin daj fragi... masz dać SHOPA
  • +
  • -
  • 0

#7 Slumilioner

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:92
  • Lokalizacja:Glwice
Offline

Napisano 18.02.2011 19:39

Do shopa nie mam.

Ale dałem edit przy pierwszym jeszcze wczoraj i napisałem że mam też problemy z givefrags plugin to dałem wam .sma
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych