Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Banid - sprawdź z kim grasz!Sprawdź wszystkie wpisane Steam_ID na raz! Szybko i wygodnie!
Napisano 28.01.2011 22:49
Chciałbym Wam polecić stronę, która wydaje się być obowiązkową pozycją dla Graczy CS 1.6 - http://banid.pl
Zawiera ona swego rodzaju "wyszukiwarkę". Wystarczy wpisać tam dowolną ilość Steam_ID, by otrzymać odpowiedź, czy którekolwiek z wpisanych Steam_ID były banowane za cheaty na Blacklisted, Cybersporcie oraz Azereusie. Za jednym zamachem - szybko i wygodnie!
Co więcej, gdy potem kliknie się na konkretne Steam_ID, otrzyma się szczegółowe informacje na temat gracza - w tym datę rejestracji konta steam nawet wtedy, gdy profil jest prywatny.
Do tego dochodzi baza osób rozpoznawalnych na polskiej scenie CS 1.6 - na chwilę obecną liczy ponad 115 osób, a to są dopiero jej pierwsze dni!
W przypadku wklejenia "statusu" skopiowanego z konsoli, przy sprawdzeniu zobaczysz też od razu nicki graczy - to duże ułatwienie, jeżeli chcesz wiedzieć który Steam_ID do kogo należał.
Przy wejściu na stronę główną jest "przykład" na podstawie którego można zobaczyć możliwości tej "wyszukiwarki".
Serdecznie polecam i zapraszam:http://banid.pl
Pozdrawiam,
JSokół
Napisano 31.01.2011 14:16
Jeżeli są to proszę o namiary, bo nie interesowałem się nimi zbytnio.
Zawsze to lepiej uniemożliwić takim grę niż potem sprawdzać co to za jeden(o ile jest się adminem a nie graczem).
Napisano 31.01.2011 15:46
Lepiej by było gdyby te listy banów z Cybersportu czy Azereusa były tak dostępne jak te z Blacklisted.
Jeżeli są to proszę o namiary, bo nie interesowałem się nimi zbytnio.
Zawsze to lepiej uniemożliwić takim grę niż potem sprawdzać co to za jeden(o ile jest się adminem a nie graczem).
Baza Cybersportu jest "zamknięta" - nie ma do niej ogólnego dostępu, więc czegoś takiego tam nie znajdziesz.
Co do bazy Azereusa, to proponowałem takie rozwiązanie kiedyś twórcy projektu i "miał to dodać", ale do tej pory nie zrobił, więc chyba odpuścił

Tak więc pozostaje korzystanie zwww.banid.pl - jakby nie patrzeć, to sprawdzenie jest bardzo szybkie, więc nie trzeba zamulać serwera gry, żeby za każdym razem sprawdzało wchodzące osoby.
Pozdrawiam,
JSokół
Napisano 31.01.2011 16:29

Napisano 01.02.2011 22:37

Serdecznie zapraszam i polecam: www.banid.pl
Napisano 02.02.2011 10:49
Napisano 11.02.2011 23:50
Serdecznie polecam - www.banid.pl
Dodano 16 luty 2011 - 22:23:
Dodałem możliwość sprawdzania graczy w bazach banów serwerów publicznych.
Dodałem też inne drobnostki o których szkoda się rozpisywać

Zapraszam do korzystania, a ewentualne błędy proszę zgłaszać przez formularz kontaktowy na stronie http://banid.pl

Użytkownik JSokol edytował ten post 11.02.2011 23:50
Napisano 25.02.2011 20:16
Napisano 28.02.2011 19:42
Po szczegóły zapraszam na banid.pl/konkurs
Pozdrawiam,
JSokół
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych