Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Premium exp problem

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 krysteksulek

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:133
  • GG:
  • Imię:Krystek
  • Lokalizacja:Ateny
Offline

Napisano 28.01.2011 20:25

Witam. Mam problem z tym tematem: [CoD] Takie pytanie. . Chcę zwiększyć exp tylko dla graczy z flaga "t" . Chodzi mi tylko o zabójstwa.
I tu właśnie problem. Zarówno klasy free jak i premium mają 2x expa. Zrobiłem tak:

public Damage(id)

if(get_user_team(id) != get_user_team(attacker))
	{
		while(damage>20)
		{
			damage-=20;
			if(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)
				doswiadczenie_gracza[attacker] += 2;
			else
				doswiadczenie_gracza[attacker]++;
		}
	}



public Death()

if(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)
			nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo*2;
		else
			nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo;

Proszę o pomoc :)

#2 stasekstaskowy

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:339
  • GG:
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 29.01.2011 17:59

jezeli chcesz podwoic expa to czemu podwajasz expa ofierze?
if(get_user_flags(attacker) & ADMIN_LEVEL_H)
doswiadczenie_gracza[attacker] += 2;

if(get_user_flags(attacker) & ADMIN_LEVEL_H)
nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo*2;
else
nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo;

  • +
  • -
  • 1
Moja oferta
- Nowe itemy, klasy, questy dla COD mod'a
- Pisanie, Edytowanie oraz Naprawianie pluginów
Kontakt PW lub Na stronce
Pomoglem? Odwdziecz sie daj Dołączona grafika

#3 krysteksulek

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:133
  • GG:
  • Imię:Krystek
  • Lokalizacja:Ateny
Offline

Napisano 29.01.2011 18:55

To w końcu powiedz jak to mam być, bo ja już nie wiem xD

#4 stasekstaskowy

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:339
  • GG:
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 29.01.2011 20:05

to co napisales w 1 poscie zamien to co ja napisalem w moim 1 poscie.
Wystarczy przy sprawdzaniu flagi zmienic id na attacker
  • +
  • -
  • 1
Moja oferta
- Nowe itemy, klasy, questy dla COD mod'a
- Pisanie, Edytowanie oraz Naprawianie pluginów
Kontakt PW lub Na stronce
Pomoglem? Odwdziecz sie daj Dołączona grafika

#5 krysteksulek

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:133
  • GG:
  • Imię:Krystek
  • Lokalizacja:Ateny
Offline

Napisano 29.01.2011 22:10

Dzięki, działa, daje 2x + :)





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych