Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Alternative end round sound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Abrakadabra

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:74
Offline

Napisano 22.11.2008 19:16

Taki problem wszystko ok bo dzialalo :P nagle przestalo i nie wiem dlaczego. W amxmodmenu gdy chce zobaczyc czy plugin jest wlaczony pisze mi unknown. W plugins.ini jest wlaczony. Wszystkie pliki sa dobrze wgrane. Wie ktos ocb ?
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.11.2008 19:18

może jednak nie wszystko jest ok. Jak jest unknown to może brak modułu jakiegoś lub błędy w pluginie. Sprawdź logi.
  • +
  • -
  • 0

#3 Abrakadabra

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:74
Offline

Napisano 22.11.2008 20:25

może jednak nie wszystko jest ok. Jak jest unknown to może brak modułu jakiegoś lub błędy w pluginie. Sprawdź logi.


A jakie moduly powinny byc wlaczone? To samo wgralem na drugi server i chodzi bez problemu.

L 11/22/2008 - 10:46:52: Info (map "de_inferno") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 10:46:52: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")
L 11/22/2008 - 10:49:55: Start of error session.
L 11/22/2008 - 10:49:55: Info (map "de_westwood") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 10:49:55: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")
L 11/22/2008 - 10:57:17: Invalid player id 0
L 11/22/2008 - 10:57:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "bulletdamage.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 11/22/2008 - 10:57:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/22/2008 - 11:10:25: Start of error session.
L 11/22/2008 - 11:10:25: Info (map "cs_rats2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 11:10:25: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")
L 11/22/2008 - 11:30:34: Start of error session.
L 11/22/2008 - 11:30:34: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 11:30:34: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")
L 11/22/2008 - 11:30:48: Start of error session.
L 11/22/2008 - 11:30:48: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 11:30:48: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")
L 11/22/2008 - 11:50:56: Start of error session.
L 11/22/2008 - 11:50:56: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 11:50:56: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")
L 11/22/2008 - 11:53:00: Start of error session.
L 11/22/2008 - 11:53:00: Info (map "chicken_run") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081122.log")
L 11/22/2008 - 11:53:00: [AMXX] Plugin file open error (plugin "sillyc4.amxx")

silly c4 crashowalo serva wylaczylem po 12.
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.11.2008 20:32

Pokaż .sma tego pluginu i/lub dla pewności skompiluj go jeszcze raz bo tam może być błąd.
Ten plugin ma raczej standardowe moduły więc problem musi tkwić w nim samym.
  • +
  • -
  • 0

#5 Abrakadabra

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:74
Offline

Napisano 22.11.2008 20:35

pobralem z war3ft alt_end_roundsound wgralem wszystko to samo co bylo wgrane na war3ft na pokemoda . Na pokemodzie dziala a na war3ft nie.

Pliku sma nie mam bo skompilowalem i wrzucilem samo plugins :). Jak kazdy wie sma nie jest potrzebne do wgrania.
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.11.2008 20:48

Jak każdy wie martw się teraz sam dlaczego nie chce współpracować z war3ft'em jak nie wiadomo co siedzi w źródle.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych