SIEMA.OTO PACZKA Z MODELAMI I PLUGINEM CWZ KTÓRY ZMIENIA CELOWNIK I
BULLET DAMAGE KTÓRY POKAZUJE OBRAŻENIA
Oto lista pluginÓw to trzeba dopisać do plugins.ini :
zamiana_modeli.amxx ; zmienia modele cwz.amxx ; dodaje celownik na ppm / jeśli nie chcesz celownika na PPM to wyłącz ten plug bulletdamage.amxx ;pokazuje obrazenia ktore zadales i ktore dostales
Cvary:
-brak
Jakie bronie zmienia plugin :
-m4
-ak47
-mp5
-tmp
-m249 (krowa)
-Xm1014 szybki szotgan
-m3 wolny shot
-usp
-glock
-p90
-aug
-awp
-deagle
-knife
ScreenShoty (nie wszystkie bronie!)
M4- CLICK
AWP: GameBanana: Screens (Skins > Counter Strike : 1.6 > AWP > Silver awp > Screens)
Ak47 - screen brak jest podobne do starego bardziej nowoczesne i ma celownik laserowy jaki były w Cod MW
AUG- GameBanana: Screens (Skins > Counter Strike : 1.6 > AUG > MRC AUG > Screens)
P90 - GameBanana: Screens (Skins > Counter Strike : 1.6 > p90 > MRC(P90) > Screens)
DEAGLE - GameBanana: Screens (Skins > Counter Strike : 1.6 > Desert Eagle > V1985 Deagle On shortez Anims > Screens)
M3- WYPAS : GameBanana: Screens (Skins > Counter Strike : 1.6 > M3 > Akimbo Shotguns: Spas 12 + Winchester Model 1887 > Screens)
XM- GameBanana: Screens (Skins > Counter Strike : 1.6 > Xm > Akimbo Shotguns:XM> Screens)
CELOWNIK JAK NACISNIESZ PPM : ImageShack� - Online Photo and Video Hosting
Wiem że to nie wszystkie, ale styl załapaliście
Instalacja:
cwz.ammx zamiana_modeli.amxx i bulletdamage.amxx wrzucić do addons/plugins i na końcu plugins.ini dopisać te trzy pluginy .
Jeszcze modele.ini wrzucić do addons/configs
Modele broni itp... wrzucić do cstrike/models/codgb/
To chyba wszystko jak by nie działało pisać.
DOWNLOAD:
cstrike.rar 15,7 MB 2948 Ilość pobrań
lub hosting zewnętrzny:
Kliknij aby pobrać / Click to download
(jeśli chcecie .sma, pluginÓw są kilka postÓw niżej )
Nie działa? Napisz w komentarzach może coś nie dodałem.
Jeśli czegoś nie wrzucisz (modeli) na pewno błąd .
Jest to paczka z mojego servera . Proszę pisać kto pobierał i oceniać paczkę .
#update 17.03.12r - nowy hosting + HubertTM nie zapomina o swoich paczkach/pluginach
Pozdrawiam HubertTM
Użytkownik HubertTM edytował ten post 07.04.2012 11:01