Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Protokol 48 na 47


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 lachu543

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 17.11.2008 17:59

Witam,

Mam pytanie, czy jest możliwość przerobienia serwera z protokolem 48 na 47?
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 17.11.2008 18:03

tak, wystarczy wrzucić stare binarki (pliki) ale to tylko NS
  • +
  • -
  • 0

#3 lachu543

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 17.11.2008 19:15

A może mi ktoś dać link bo nie moge znaleźć?
  • +
  • -
  • 0

#4 Szakal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 17.11.2008 19:22

Łap ;-) http://amxx.pl/viewtopic.php?t=19
  • +
  • -
  • 0

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 17.11.2008 19:23

47 http://amxx.pl/viewtopic.php?t=19
  • +
  • -
  • 0

#6 lachu543

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 18.11.2008 15:59

Po wgraniu tych binarek wywala mi serwer i potem nie da się go włączyć, o co chodzi?
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 18.11.2008 16:47

jakies błedy w konsoli serwera? skad masz serwa
  • +
  • -
  • 0

#8 lachu543

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 18.11.2008 16:55

Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
Updating server using Steam.
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
Checking/Installing 'Counter-Strike Base Content' version 25


Checking/Installing 'Linux Server Engine' version 41


Checking/Installing 'Half-Life Base Content' version 12


HLDS installation up to date
Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
wto lis 18 15:45:16 CET 2008: Server restart in 10 seconds
Updating server using Steam.
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
wto lis 18 15:45:27 CET 2008: Server Quit

To są logi które sie pokazują.
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 18.11.2008 17:01

dodaj do linii startowej
-debug
tam gdzie masz inne takie komendy

+exec server.cfg +map de_dust2 -autoupdate

lub podobne
  • +
  • -
  • 0

#10 lachu543

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 18.11.2008 17:07

A to jest w jakimś pliku?
  • +
  • -
  • 0

#11 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 18.11.2008 18:48

w panelu serwera hostingu. np jak sie logujesz na gamesnet.pl spytam po raz trzeci. Gdzie masz serwer???????
  • +
  • -
  • 0

#12 lachu543

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 18.11.2008 18:49

Serwer jest od znajomego, na francuskim dedyku.

Wiesz dokładnie jak sie ten plik nazywa?
  • +
  • -
  • 0

#13 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 18.11.2008 18:51

na dedyku ;/ a nie masz do niego panelu? mozesz dodac jeszcze przez program putty

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2749
  • +
  • -
  • 0

#14 lachu543

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 18.11.2008 18:56

Mam ftp.

EDIT:

Dopisałem tą linijke i dalej to samo. Serwer nie chce sie właczyć.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych