Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pingi po 300 nie wina hostingu !


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 strikepremium

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:101
  • Imię:czak
  • Lokalizacja:swww
Offline

Napisano 28.12.2010 11:24

Witam mam serwer cs 1.6 18slotów, pingi normalnie miałem przez 2 tyg po 30/40 a teraz 30sek pingi 30/40 10sek po 340 co jest ?
mam wgrane diablo. W llogach jest pare errorow czy moze byc w tym problem?

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.12.2010 11:39

To może byś przynajmniej pokazał te errory a najlepiej całe logi
  • +
  • -
  • 0

#3 hiniol

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Lokalizacja:eqf
Offline

Napisano 28.12.2010 13:35

Cały serwer tak laguje czy tylko ciebie?
  • +
  • -
  • 0

#4 strikepremium

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:101
  • Imię:czak
  • Lokalizacja:swww
Offline

Napisano 28.12.2010 15:05

L 12/28/2010 - 10:56:02: Start of error session.

L 12/28/2010 - 10:56:02: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101228.log")

L 12/28/2010 - 10:56:02: [FAKEMETA] Invalid entity

L 12/28/2010 - 10:56:02: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")

L 12/28/2010 - 10:56:02: [AMXX] Run time error 10: native error (native "dllfunc")

L 12/28/2010 - 10:56:02: [AMXX]    [0] diablo_54106.sma::touchbreakable (line 9181)

L 12/28/2010 - 12:23:35: Start of error session.

L 12/28/2010 - 12:23:35: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101228.log")

L 12/28/2010 - 12:23:35: Invalid player id 30

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_weapon")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX]    [0] diablo_54106.sma::Damage (line 2816)

L 12/28/2010 - 12:23:35: Invalid player id 30

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_weapon")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX]    [0] diablo_54106.sma::Damage (line 2816)

L 12/28/2010 - 12:23:35: Invalid player id 30

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_weapon")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX]    [0] diablo_54106.sma::Damage (line 2816)

L 12/28/2010 - 12:23:35: Invalid player id 30

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_weapon")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX]    [0] diablo_54106.sma::Damage (line 2816)

L 12/28/2010 - 12:23:35: Invalid player id 30

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_weapon")

L 12/28/2010 - 12:23:35: [AMXX]    [0] diablo_54106.sma::Damage (line 2816)


Dodano 28 grudzień 2010 - 15:37:
PS. Serwer jeszcze sie nie raz wylacza po 15minutach . !

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 28.12.2010 15:39

A na jakim masz to hostingu?

Masz problemy z Diablo
  • +
  • -
  • 0

#6 strikepremium

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:101
  • Imię:czak
  • Lokalizacja:swww
Offline

Napisano 28.12.2010 16:01

tzn. jak je naprawic?

#7 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.12.2010 18:33

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
Mody -> Diablo Mod -> Problemy

  • +
  • -
  • 0

#8 Lotos

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:76
  • Lokalizacja:World
Offline

Napisano 28.12.2010 19:17

Podaj tak:
1. Czy tylko tobie skacze ping?
2. Jaki hosting?
3. Zawartość plugins.ini
4. Zapodaj .sma
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych