Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Problem z ad_manager.amxx
Napisano 20.12.2010 01:41
Dowiedzialem sie ze nie skopiowalem wszystkich plikow a mianowicie lang'a.
Tylko ze na wszystkich stronach z tym pluginem sa tylho pliki .amxx i .sma
Podeslijcie proszę linka z rozwiazaniem tego problemu.
Napisano 20.12.2010 01:58
Na tej stronie masz też advertisements.ini i masz ładnie bardzo wszystko opisane, więc nie muszę jeszcze raz pisać, ale i tak plusik mógłby pójść

Ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień!
Tak bardzo chcę dotknąć Cię!
Chociaż jesteś tak daleko, wiem że w końcu spotkamy się!
Bless

Napisano 20.12.2010 15:42
Blad nie polega na braku plikow tego pluginu tylko braku podobno plikow "lang".
Tylko ze nie wiem jak to rozwiazac. Kiedys znalazlem temat o tym samym problemnie to tylko napisali o wlasnie braku "lang" i tyle, ale nic jak to naprawic.
Teraz juz nie moge odnalesc tego tematu

Napisano 20.12.2010 16:04
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 21.12.2010 00:58
Nawet kolega (byly H@) przy uruchamianiu serwera jakies 2 miesiace temu powiedzial ze wlasnie o ten plugin chodzi.
Ostatnio po pijaku jescze wczesniejszy H@ tego serwera poweidzal zebym po prostu wgral plik "pl" ale dokladnie nie pamietam o co mu chodzilo z wiadomych przyczyn.

Napisano 21.12.2010 04:42
Napisano 21.12.2010 18:32
ML_NOTFOUND: AR_INFO_CLIE
Napisano 21.12.2010 18:35
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych