Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem przy odpaleniu serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pietszek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 06.11.2008 18:34

Witam mam problem :( po w graniu amx'a do folderu cstrike i włączeniu serwera przez new game pod koniec wczytywania wyskakuje mi błąd o taki: :P
Dołączona grafikaDołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.11.2008 18:38

Czy to jest jakiś AMXX PACK czy czysty AMXX ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Pietszek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 06.11.2008 18:48

Jak jest czysty to dziala a jak pack to niedziala ;P

BTW. Jesli mozecie przeniescie do Dzialu AMX MOD -> Problemy w zlym dziale zrobilem temat ...
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.11.2008 18:59

BTW. Jesli mozecie przeniescie do Dzialu AMX MOD -> Problemy w zlym dziale zrobilem temat ...


Nie możemy.


A jaki pack zainstalowałeś ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Pietszek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 06.11.2008 19:03

Tzn ja je wklejam poprostu do cstrike ;P
z kazdym packiem jaki wkleje to samo jest ale 2 probowalem:
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=3839

2.
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1187
  • +
  • -
  • 0

#6 Aras. ?

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 06.11.2008 22:44

Jak jest czysty to dziala a jak pack to niedziala


Więc w czym problem / xP
  • +
  • -
  • 0

#7 Pietszek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 07.11.2008 16:58

problem w tym ze ja chce paczke wgrac zeby dzialala ;/
  • +
  • -
  • 0

#8 siepet

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 07.11.2008 18:29

Dodaj po prostu te pluginy z paczki do swojego czystego, rób to po kolei i może dowiesz się ktory plugin jest zepsuty.
  • +
  • -
  • 0

#9 Pietszek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 08.11.2008 14:53

no super z 8 paczek sciagalem i kazda z jakims zepsutym pluginem?...
  • +
  • -
  • 0

#10 Isilrá

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:jestem?
Offline

Napisano 29.11.2008 17:16

polecam ci paczke przez boniek, dziala mi :) jest na tej stronce
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych