Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

AMXX + zBot + CSDM = Masa "bad load"


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Redux

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Redux
  • Lokalizacja:Nie wiem.
Offline

Napisano 27.11.2010 19:45

Witam!
Otóż mam problem z pluginem CSDM. Sprawa wygląda tak:
- Serwer na New Game
- Zainstalowane zBoty działające sprawnie z AMXX (zainstalowana najnowsza wersja)
- Wgrana najnowsza wersja CSDM z oficjalnej strony
- Dodane do plugins.ini :

csdm_equip.amxx
csdm_ffa.amxx
csdm_itemmode.amxx
csdm_main.amxx
csdm_misc.amxx
csdm_protection.amxx
csdm_spawn_preset.amxx
csdm_tickets.amxx
spawn_editor.amxx

Otóż serwer po uruchomieniu działa. AMXX też. Boty też. Lecz nie ma śladu CSDM. Po wznowieniu wszystkich pluginów (amx_on) pokazuje się info o CSDM. Niby działa. Ale zawsze odradzam się na respie, nie gdzieś na mapie. Po wpisaniu amx_plugins okazuje się, że spośród wszystkich pluginów mających prefiks "csdm_" działa tylko "csdm_ffa". Reszta - bad load. Wygląda to tak:

unknown unknown unknown csdm.amxx bad load
unknown unknown unknown csdm_main.amxx bad load
unknown unknown unknown csdm_equip.amxx bad load
unknown unknown unknown csdm_spawn_pres bad load
unknown unknown unknown csdm_misc.amxx bad load
unknown unknown unknown csdm_protection bad load
CSDM Main 2.1 CSDM Team csdm_ffa.amxx

Wszystkie moduły są włączone. Da się coś na to zaradzić?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!

#2 kapi10072

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:318
  • Steam:steam
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.11.2010 07:32

Odblokuj moduly usun ; przed kazdym w modules.ini
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Najlepszy serwer TeamPlay w Polsce !
Pomogłem, wejdź ;)
Zapraszam na BHZ-Game.pl
Bo nie liczą się fragi tylko dobra atmosfera ;D


#3 Redux

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Redux
  • Lokalizacja:Nie wiem.
Offline

Napisano 01.12.2010 19:19

Odblokuj moduly usun ; przed kazdym w modules.ini

Wszystkie moduły są włączone.



#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 02.12.2010 05:29

Pluginów z CSDM nie dodaje się do plugins.ini gdyż są one w plugins-csdm.ini

Pokaż też logi, wyciąg z konsoli po wpisaniu meta list
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych