←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Statystyki cod ww

Zablokowany

• +
  • -
skolba - zdjęcie skolba 12.11.2010

Witom.Mam prroblem ze statystykami cod www.Oto niewiem jak zobaczyc czy dzialaja.Co dodac do adresu sstrony zeby mi sie ta tabelka pokazala.Mam to stąd Statystyki - Call of Duty Mod: MW - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Odpowiedz

CiapeR Cs-Fifka - zdjęcie CiapeR Cs-Fifka 12.11.2010

Wchodzisz w Publichtml i tam masz te pliki od tych stat np w folderze cod
www.AdresStrony.pl/cod
i to są twoje staty.
Odpowiedz

• +
  • -
skolba - zdjęcie skolba 12.11.2010

Tylko ze ja niemam nawet takiego folderu
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 13.11.2010

Stwórz jakiś folder i skopiuj tam pliki z folderu WWW
Odpowiedz

• +
  • -
skolba - zdjęcie skolba 13.11.2010

I jak teraz wc hodze w http://cs-rock.xaa.pl/cod wyskaujje mi:

Warning: include(includes/nVault.reader.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nazwa/public_html/cod/index.php on line 72

Warning: include(includes/nVault.reader.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nazwa/public_html/cod/index.php on line 72

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/nVault.reader.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/nazwa/public_html/cod/index.php on line 72

Fatal error: Class 'nVaultRead' not found in /home/nazwa/public_html/cod/includes/stats.php on line 26
Odpowiedz

• +
  • -
Knopers - zdjęcie Knopers 13.11.2010

Używałeś total comander'a do wrzucania plików.
Wejdź w katalog includes na twoim FTP i zmień nazwę pliku nvault.reader.php na nVault.reader.php
Odpowiedz

• +
  • -
skolba - zdjęcie skolba 13.11.2010

Hmm ok dziala ladnie,a jak np chce dorobic klasy to jest wazne w jaiej kolejnosci?Czyli w takiej jak na serwie?Czy moge tak niepokolei wrzucic.I jak ustawic jakie logo tam bo jest puste niebieskie patrz: Cs-RocK

Dodano 13 listopad 2010 - 21:27:
ref
Odpowiedz

CiapeR Cs-Fifka - zdjęcie CiapeR Cs-Fifka 13.11.2010

Musi być kolejność taka jak na serwie czyli skopiuj sobie z sma.
Odpowiedz

• +
  • -
skolba - zdjęcie skolba 14.11.2010

OK a jak chce miec logo tam na goze bo jest tai maly kwadracik
Odpowiedz
Zablokowany