Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pobranie od gracza treści


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 06.11.2010 11:41

Witam, próbowałem zrobić aby gracze mogli wpisać swoją liczbe pkt a ona by się dodawała w statystyki, mam taki o to kod(kawałek)
Spoiler


wyświetla się messagemode lecz nie chce pobrać tego co wpisał gracz, próbowałem jeszcze na inne sposoby lecz dalej nie działa ;/
  • +
  • -
  • 0

#2 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 06.11.2010 11:53

read_argv(1, szdodaj1, MAX_PKT);

  • +
  • -
  • 0

#3 Kusek

    z Wikipedii

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 06.11.2010 12:00

public szdodaj(id)
{
if(dodajpkt[id])
{
new szdodaj1[MAX_PKT+1];
read_args(szdodaj1,MAX_PKT)
read_argv(1, szdodaj1, MAX_PKT);
replace_all(szdodaj1, MAX_PKT, "^"", "")
if(!is_str_num(szdodaj1))
{
ColorChat(id, GREEN, "[COD:MW]^x01 Tylko cyfry!");
}
else{
dodajpkt2[id]=szdodaj1;
ColorChat(id, GREEN, "[COD:MW]^x01 Dodales %d punktow", dodajpkt2[id]);
}
}
return PLUGIN_HANDLED
}


czyli tak? mam dodać argv i usunąć args czy obydwa??


@Edit, nie działa na żaden sposób ;/

Użytkownik Frajer edytował ten post 06.11.2010 12:07

  • +
  • -
  • 0

#4 Kusek

    z Wikipedii

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 17.11.2010 13:20

@UP :)
Proszę kogoś o rade :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych