Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

error_logs.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 GoldeN

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 31.10.2010 14:04

Witam, mam takie error logi:

L 10/31/2010 - 13:57:21: [AMXX]    [0] 39600.attach::on_damage (line 37)
L 10/31/2010 - 13:57:43: Invalid player id 0
L 10/31/2010 - 13:57:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "abd.amxx")
L 10/31/2010 - 13:57:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")

Jak je naprawić?

#2 METALOWIEC

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:82
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 31.10.2010 14:30

Niestety magicznej kuli nie posiadam - dziadek pożyczył, bo go kolano bolało...
Może .sma byś dołączył?
  • +
  • -
  • 0

#3 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 31.10.2010 14:43

Sma niestety nie, to DiabloMod bardzi przerobiony. Może mnie chociaż naprowadzicie w czym tkwi problem?

#4 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 31.10.2010 14:50

moduły po włączane?
  • +
  • -
  • 0

#5 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 31.10.2010 15:06

Błąd tkwi w tym ze chcesz wykonać operacje na nieistniejącym graczu w tym przypadku id == 0 czyli na serwerze :D
  • +
  • -
  • 0

#6 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 31.10.2010 16:39

for(new a = 0; a < MAX; a++)


Tutaj może być błąd?

#7 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 31.10.2010 17:12

Zacznij od "1" i będzie miło.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych