Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Alternative End Round SoundDziała jak chcę:/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Luker12

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:99
  • GG:
  • Lokalizacja:Nie musisz wiedzieć
Offline

Napisano 27.10.2010 14:27

Otóż mam plugin Alternative End Round Sound i muszę przyznać,że działa jak chcę.

1.Nie puszcza wszystkich roundsoundów.
2.Czasami piosenka leci 3 razy z rzędu.

Czy jest jakiś sposób na poprawienie tego?
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 27.10.2010 14:53

Ogółem CS odtwarza wszystkie piosenki? Pokaż też logi. Cvar dodałeś?
  • +
  • -
  • 0

#3 Luker12

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:99
  • GG:
  • Lokalizacja:Nie musisz wiedzieć
Offline

Napisano 27.10.2010 15:08

Odtwarza tylko niektóre jest np.14 a odtworzy mi max 4-5.Cvary są ustawione.W error logach znalazłem tylko:
L 10/27/2010 - 16:01:08: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 10/27/2010 - 16:01:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Ale to na każdym Codzie tak wywala.Tutaj ze zwykłych logów:
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] Loading File: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/CSP/11.mp3"
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 7 CTs Sounds ]
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/1.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/2.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/3.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/4.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/5.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/6.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/7.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 6 Ts Sounds ]
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/8.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/9.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/10.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/12.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/13.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/CSP/14.mp3
L 10/27/2010 - 00:14:52: [alt_end_round_sounds.amxx] ---

Jest error dot rs 11.mp3.Jest on dopisany do roundsound.ini i wgrany do odpowiedniego folderu.

Użytkownik Luker12 edytował ten post 27.10.2010 15:10

  • +
  • -
  • 0

#4 eXon.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:35
  • GG:
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 27.10.2010 15:35

pokaz te cvary

@edit

i roundsound.ini

Użytkownik ViruS edytował ten post 27.10.2010 15:37

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#5 Luker12

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:99
  • GG:
  • Lokalizacja:Nie musisz wiedzieć
Offline

Napisano 27.10.2010 16:33

Cvary
//Alternative
ers_enabled "1"

ers_player_toggle "1"

erc_time_ads 

erc_random_precache "7"

Roundsound.ini
; CT Sounds
"sound/CSP/1.mp3" "CT"
"sound/CSP/2.mp3" "CT"
"sound/CSP/3.mp3" "CT"
"sound/CSP/4.mp3" "CT"
"sound/CSP/5.mp3" "CT"
"sound/CSP/6.mp3" "CT"
"sound/CSP/7.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/CSP/8.mp3" "T"
"sound/CSP/9.mp3" "T"
"sound/CSP/10.mp3" "T"
"sound/CSP/11.mp3" "T"
"sound/CSP/12.mp3" "T"
"sound/CSP/13.mp3" "T"
"sound/CSP/14.mp3" "T"

  • +
  • -
  • 0

#6 eXon.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:35
  • GG:
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 28.10.2010 10:25

Spróbuj zrobic tak :

; CT Sounds
"sound/CSP/1.mp3" "CT"
"sound/CSP/2.mp3" "CT"
"sound/CSP/3.mp3" "CT"
"sound/CSP/4.mp3" "CT"
"sound/CSP/5.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/CSP/6.mp3" "T"
"sound/CSP/7.mp3" "T"
"sound/CSP/8.mp3" "T"
"sound/CSP/9.mp3" "T"
"sound/CSP/10.mp3" "T"

erc_random_precache "6"
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#7 Tyber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 06.11.2010 19:42

Dolaczam sie do tematu. Mam podobny problem, iż nie grają mi wszystkie mp3-jki z 7 dla CT i 7 dla TT.


L 11/06/2010 - 00:08:06: -------- Mapchange to awp_india --------
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] Wczytywanie pliku: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 7 CTs Sounds ]
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct1.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct2.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct3.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct4.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct5.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct6.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/ct7.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 7 Ts Sounds ]
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt1.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt2.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt3.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt4.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt5.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt6.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound/misc/tt7.mp3
L 11/06/2010 - 00:08:06: [alt_end_round_sounds.amxx] ---

roundsound.ini


; CT Sounds
"sound/misc/ct1.mp3" "CT"
"sound/misc/ct2.mp3" "CT"
"sound/misc/ct3.mp3" "CT"
"sound/misc/ct4.mp3" "CT"
"sound/misc/ct5.mp3" "CT"
"sound/misc/ct6.mp3" "CT"
"sound/misc/ct7.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/tt1.mp3" "T"
"sound/misc/tt2.mp3" "T"
"sound/misc/tt3.mp3" "T"
"sound/misc/tt4.mp3" "T"
"sound/misc/tt5.mp3" "T"
"sound/misc/tt6.mp3" "T"
"sound/misc/tt7.mp3" "T"

cvary

ers_enabled "1"
ers_player_toggle "1"
erc_time_ads 120
erc_random_precache "7"

w czym może być problem?

Użytkownik Md edytował ten post 06.11.2010 19:45

  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.11.2010 23:25

Sprawdźcie czy odtwarza te nuty. W konsoli:
mp3 play sound/CSP/1.mp3
I tak po kolei
  • +
  • -
  • 0

#9 Tyber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 07.11.2010 15:22

Abes Mapper - Mi działają wszystkie.
Tyle, że graja po rundzie dla CT i TT a z tego co wiem powinno grać tylko druzynie ktora wygra Runde. Moze w tym jest problem. Hm?
  • +
  • -
  • 0

#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.11.2010 21:02

graja po rundzie dla CT i TT


Czyli plugin działa prawidłowo
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych