Witam
Mam duży problem z amxx gdy np pisze jako admin w say np. "@mój tekst" to czasami po napisaniu szybko znika że nawet nie można przeczytać albo w ogóle się nie pokazuje. Tak samo dzieje sie z pluginem pokazującym zasady serwera, nazywa się on public rules jego kod: http://wklej.org/id/a4d96d8569. Gdy wejde na serwer pokazuje sie kilka pierwszych liter zasad i zaraz znika tak samo gdy wpisze /rules.
Nie wiem co mam zrobić.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Szybko znikające zasady i napisy w say
Temat rozp. Karol4722, 02.03.2008 18:22
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.03.2008 18:22
Napisano 02.03.2008 18:31
Karol4722,
Mam duży problem z amxx gdy np pisze jako admin w say np. "@mój tekst" to czasami po napisaniu szybko znika
ile osób grało na serwie ?
Mam duży problem z amxx gdy np pisze jako admin w say np. "@mój tekst" to czasami po napisaniu szybko znika
ile osób grało na serwie ?
Napisano 02.03.2008 18:37
to zależy czasami 10 czasami 5. bardziej martwi mnie to z zasadami że tak szybko znikają. Gdy piszę w normalnym sayu czyli naciskam y i piszę to wszystko jest dobrze tylko jak pisze tekst z @ czyli taki wyróżniony to wtedy jest ten problem ale nie zawsze.
Napisano 03.03.2008 07:09
Nie wiem czy mnie zrozumiesz. To polega na tym że amxx wyświetla dużo napisów na ekranie. Są takie pluginy które wyświetlają się przez całą grę i właśnie te pluginy sprawiają że ten napis znika, np taki plugin co wyświetla z jaką prędkością chodzisz, on to wyświetla na górze i odświeża co sekundę dlatego jak coś napiszę to widać to przez malutką chwileczkę. Napisz jakie masz pluginy które widać przez całą gre (o ile masz
)

Napisano 03.03.2008 14:55
Rozumiem cię :yea: . Nie mam raczej takich pluginów masz tu mój plugins.ini
; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx; basic admin console commands adminhelp.amxx; help command for admin console commands adminslots.amxx; slot reservation multilingual.amxx; Multi-Lingual management ; Menus menufront.amxx; front-end for admin menus cmdmenu.amxx; command menu (speech, settings) plmenu.amxx; players menu (kick, ban, client cmds.) ;telemenu.amxx; teleport menu (Fun Module required!) mapsmenu.amxx; maps menu (vote, changelevel) ; Chat / Messages adminchat.amxx; console chat commands antiflood.amxx; prevent clients from chat-flooding the server scrollmsg.amxx; displays a scrolling message imessage.amxx; displays information messages adminvote.amxx; vote commands ; Map related nextmap.amxx; displays next map in mapcycle mapchooser.amxx; allows to vote for next map timeleft.amxx; displays time left on map ; Configuration pausecfg.amxx; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amxx; allows to manage stats plugins via menu and commands ; Counter-Strike ;restmenu.amxx; restrict weapons menu statsx.amxx; stats on death or round end (CSX Module required!) ;miscstats.amxx; bunch of events announcement for Counter-Strike ;stats_logging.amxx; weapons stats logging (CSX Module required!) ; Enable to use AMX Mod plugins ;amxmod_compat.amxx; AMX Mod backwards compatibility layer ; Custom - Add 3rd party plugins here Admin_check.amxx Automatic_Knife_Duel_PL.amxx join_leave.amxx timeprojector.amxx weapon_icon.amxx ;RC4.amxx bullet_damage.amxx ;server_rules.amxx ad_manager.amxx public_rules.amxx advanced_slowmo.amxx
Napisano 03.03.2008 16:56
Wydaje mi się że to przez ten plugin:
timeprojector.amxx
Napisano 03.03.2008 17:05
to jest wina Twojej gry, nie serwera
Napisano 03.03.2008 17:23
czemu to wina mojej gry?
P.S. Nie da się tego inaczej załatwić? ten plugin jest fajny
P.S. Nie da się tego inaczej załatwić? ten plugin jest fajny
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
Napisano 03.03.2008 17:35
Tak Seba, Tak, oczywiście
No raczej nie da

No raczej nie da

Gość__*
Napisano 03.03.2008 17:36
Close, offtop sie robi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych