Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

alt end round sound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 jambos

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
  • Imię:kuba
Offline

Napisano 17.10.2010 19:47

wczesnie dzialala muza teraz już nie
oto roundsound.ini

; CT Sounds
"sound/misc/ct1.mp3" "CT"
"sound/misc/ct2.mp3" "CT"
"sound/misc/ct3.mp3" "CT"
"sound/misc/ct4.mp3" "CT"
"sound/misc/ct5.mp3" "CT"
"sound/misc/ct6.mp3" "CT"
"sound/misc/ct7.mp3" "CT"
"sound/misc/ct8.mp3" "CT"
"sound/misc/ct9.mp3" "CT"
"sound/misc/ct10.mp3" "CT"
"sound/misc/ct11.mp3" "CT"
"sound/misc/ct12.mp3" "CT"
"sound/misc/ct13.mp3" "CT"
"sound/misc/ct14.mp3" "CT"
"sound/misc/ct15.mp3" "CT"
"sound/misc/ct16.mp3" "CT"


; T Sounds
"sound/misc/tt1.mp3" "TT"
"sound/misc/tt2.mp3" "TT"
"sound/misc/tt3.mp3" "TT"
"sound/misc/tt4.mp3" "TT"
"sound/misc/tt5.mp3" "TT"
"sound/misc/tt6.mp3" "TT"
"sound/misc/tt7.mp3" "TT"
"sound/misc/tt8.mp3" "TT"
"sound/misc/tt9.mp3" "TT"
"sound/misc/tt10.mp3" "TT"
"sound/misc/tt11.mp3" "TT"
"sound/misc/tt12.mp3" "TT"
"sound/misc/tt13.mp3" "TT"
"sound/misc/tt14.mp3" "TT"
"sound/misc/tt15.mp3" "TT"
"sound/misc/tt16.mp3" "TT"
logi:
10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Loading File: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT1.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT2.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT3.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT4.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT5.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT6.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT7.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT8.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT9.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT10.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT11.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT12.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT13.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT14.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT15.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/CT16.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT1.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT2.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT3.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT4.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT5.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT6.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT7.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT8.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT9.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT10.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT11.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT12.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT13.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT14.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT15.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/TT16.mp3"
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 CTs Sounds ]
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 Ts Sounds ]
L 10/17/2010 - 20:32:56: [alt_end_round_sounds.amxx] ---

#2 .::PhaNtoMaS::.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 42
Pomocny

  • Postów:168
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.10.2010 20:39

Restartowałeś serwer, lub instalowałeś jakieś nowe pluginy, po tym jak wgrałeś roundsounda?, pewny jesteś, że pliki masz wsadzone w sound/misc, i że masz dobrze ustawiony ( jeśli masz Fast DL ), albo czy coś zmieniałeś zw. z sv_downloadurl, albo podobne, coś takiego. Chodzi mi o to czy robiłeś coś na serwerze od momentu jak wgrałeś rs'a i działało, żeby mogło teraz nie działać, jeśli tak napisz dokładnie co robiłeś, i jeśli oprócz Ciebie do FTP ma dostęp też ktoś, jego też się zapytaj, a jak już to spróbuj zrestartować serwer, albo wgrać od nowa...
  • +
  • -
  • 0

#3 jambos

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
  • Imię:kuba
Offline

Napisano 17.10.2010 20:49

nic nie wgrywałem po tym

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 18.10.2010 12:13

W pliku małe litery, w logach wielkie... Dziwne
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych