Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem klasy cod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 pAC

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 87
Zaawansowany

  • Postów:425
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Żagań
Offline

Napisano 16.10.2010 13:11

Otoz mam maly problem poniewaz ostatnio na cod , usunelem nowe sma lecz mialem w zapsie kilka poniewaz jak cod dodaje kataloguje to ... w zym problem , jak wrzucam sma na serwer klasy niewchodza mimo iz niema zadnych warringow i errorow ladnie kompiluje probowalem zmienic w enum nazwy klas na 2 linikii rozlozyc bo dowiedzialem sie ze po przekroczeniu xx linijek sma niebedzie funkcjonowac w czym moze lezec problem?


P.S
niechce wrzucac sma poniewaz zaraz beda kopiowac ... jak cos moge podeslac pw,gg

#2 InteR ;)

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:45
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 26.10.2010 15:35

Zobacz czy masz odblokowane moduły w modules.ini
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych