Siema szukam dobrego i dokładnego opisu gdzie wkleić zkopiować itd. spolszczenia do c.s 1.6 Non Steam.Jeśli macie lub od kogoś podajcie na forum lub napisze cie do mnie wiadomość .
P.S:Jestem non stop na forum lecze dobrze by było jak byście przysyłali wiadomości.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

SpolsczenieSpolszczenie do C.S 1.6 Non Steam
Temat rozp. Kier, 12.10.2010 18:40
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12.10.2010 18:40
Napisano 20.10.2010 20:18
Siema szukam dobrego i dokładnego opisu gdzie wkleić zkopiować itd. spolszczenia do c.s 1.6 Non Steam.Jeśli macie lub od kogoś podajcie na forum lub napisze cie do mnie wiadomość .
P.S:Jestem non stop na forum lecze dobrze by było jak byście przysyłali wiadomości.
Wchodzisz w www.google.pl -> wpisujesz w wyszukiwarce "spolszczenie do cs 1.6" albo "cs 1.6 spolszczenie" i Szukaj! chyba to cię nie rani;p
Napisano 24.10.2010 11:29
Juz dawno mam
Napisano 31.10.2010 12:22
Jak ktoś chce spolszczenie wyśle mu i dokładnie opisze.Mam też spolszczenie do GTA Vice City jak ktoś chce.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych