←  Ogólne

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Błąd po update STEAM - protokół 48

bakul - zdjęcie bakul 23.10.2008

No na pewno coś się znajdzie. Poczekamy co na to Valve.
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 23.10.2008

Jak będą nowe binarki NS na protokół 48 to i CS'y NS też będą musiały mieć zmiany.
Odpowiedz

Pewnie wyjdzie jakaś wersja NS z aktualizacjami.
Odpowiedz

• +
  • -
MafiaDL - zdjęcie MafiaDL 23.10.2008

Ten komu sie psuje Serw STEAM niech wrzuci te biniarki bo nawet autoupdate jest do .....

http://www.sendspace.pl/file/gITIhVnm/
Odpowiedz

• +
  • -
OzOnOwY - zdjęcie OzOnOwY 23.10.2008

Mafia rozumiem na tych binarkach nie pośmigamy na NS?
Odpowiedz

• +
  • -
exn - zdjęcie exn 23.10.2008

Hihihih :P Jak steam nie chce zrobic aktualizacji NS to mam człowieczka co sie na tym zna bo pracuje w Valve :P Moj dobry znajomy jutro bd mial aktualizacje sprzedaje po 100 zl xDD :D
Odpowiedz

• +
  • -
PatrykSpec - zdjęcie PatrykSpec 23.10.2008

po 100zł hahaha zaraz będa za free;p
Odpowiedz

• +
  • -

[quote]Hihihih :P Jak steam nie chce zrobic aktualizacji NS to mam człowieczka co sie na tym zna bo pracuje w Valve :P Moj dobry znajomy jutro bd mial aktualizacje sprzedaje po 100 z[/quote]

tak tak fajna bajka...

[quote]Mafia rozumiem na tych binarkach nie pośmigamy na NS?[/quote

Przeczytaj jeszcze 150 razy
Odpowiedz

Gość__* 23.10.2008

Ten komu sie psuje Serw STEAM niech wrzuci te biniarki bo nawet autoupdate jest do .....

Mi śmiga serwer na starych bez zarzutu.
Odpowiedz

• +
  • -

kur3k, No niektórym sie wiesza od tego autoupdate :D
Odpowiedz

• +
  • -
microcode - zdjęcie microcode 23.10.2008

czyżby zbawienie ?? ludzie kochani mimo że Valve jest do kitu nie przemyślając konsekwencji i wydając szitowskie update wpadło na dobry pomysł bloKnąć non steam wreszcie będzie czysta gra i mniejszy poziom dzieci neo jak dla mnie super :) :!:
Odpowiedz

No i co z tego że będzie mniej dzieci Neo jak za serwery będziemy płacić pewnie z 3 razy więcej niż dotychczas. 3/4 graczy CSa to NS. Więc nie wiem czy to tak dobrze.
Odpowiedz

Gość__* 23.10.2008

No i co z tego że będzie mniej dzieci Neo jak za serwery będziemy płacić pewnie z 3 razy więcej niż dotychczas. 3/4 graczy CSa to NS. Więc nie wiem czy to tak dobrze.

To się okaże, ceny Ci nie wzrosną od tak ... Chyba każdy nie był by zadowolony jak by czyjąś pracę krakowali?
Odpowiedz

No na pewno nie, ale ceny pewnie wzrosną. Nie od razu, ale po jakimś czasie.
Odpowiedz

Gość__* 23.10.2008

No na pewno nie, ale ceny pewnie wzrosną. Nie od razu, ale po jakimś czasie.

Największy wpływ na cenę mają takie czynniki jak:
+ Cena prądu
+ Cena łącz
+ Cena maszyn
Odpowiedz

• +
  • -
woocashpl - zdjęcie woocashpl 23.10.2008

Największy wpływ na cenę mają takie czynniki jak:

+ Cena prądu
+ Cena łącz
+ Cena maszyn

tak ale tez ilosc klijentow. jesli straca nawet polowe klijentow bd musieli sie jakos utrzymac, nie zapominaj ze oni i tak placa za dzierżawę lacza, a jak nie bd mieli za co to oplacic to zwieksza cene moze nie za duzo ale zawsze cos ,
Odpowiedz

• +
  • -
OzOnOwY - zdjęcie OzOnOwY 23.10.2008

Klient raczej nie ma nic do znaczenia. Różne serwisy wynajmujące serwery wynajmą po prostu mniej maszyn (serwerów dedykowanych) lub trochę słabsze i po sprawie. Ceny jeżeli by już miały wzrosnąć to tak jak już ktoś wymienił: prąd, łącze i koszt wynajmu dedyka.
Odpowiedz

Gość__* 23.10.2008

tak ale tez ilosc klijentow. jesli straca nawet polowe klijentow bd musieli sie jakos utrzymac, nie zapominaj ze oni i tak placa za dzierżawę lacza, a jak nie bd mieli za co to oplacic to zwieksza cene moze nie za duzo ale zawsze cos ,

Zauważ, że największe firmy utrzymują się nie tylko z serwerów CS ... Choćby pukawka.pl ... Jak wzrosną przez to max 2 zł.
Odpowiedz

• +
  • -
woocashpl - zdjęcie woocashpl 23.10.2008

2 zl na slot to juz sporo ;) ja nie mowie oczywiscie o kolosalnych podwyżkach takie 2 zl na slot to przy serwie 18 slotow 36 zl wiecej ;). a po za tym. o czym my mowimy ;d ns jest i bd tylko na razie jest problem dla graczy ze steam ktozy chca grac na serwerach nonsteam nonsteamowcy dalej moga grac na pirackich serwerach ;) po za tym to kwiestia czasu przerobki plikow steam na ns pod nowy upd ;)
Odpowiedz

• +
  • -
OzOnOwY - zdjęcie OzOnOwY 24.10.2008

a po za tym. o czym my mowimy ;d ns jest i bd tylko na razie jest problem dla graczy ze steam ktozy chca grac na serwerach nonsteam nonsteamowcy dalej moga grac na pirackich serwerach ;) po za tym to kwiestia czasu przerobki plikow steam na ns pod nowy upd ;)

Jest taki program jak Semi-Steam który podobno pozwoli tak grać ale nie testowałem więc nie wiem.
http://amxx.pl/viewt...p?p=24095#24095
Odpowiedz