"Czyścimy" wszystkie dane o istniejących multikontach oraz usuwamy bany IP (było ich kilka jak niektórzy mieli nawet po 6 kont).
Natomiast konta które zostały zbanowane takie już pozostają.
Użytkownicy którzy posiadają kilka kont a nie zostali jeszcze wykryci proszeni są o korzystanie tylko z jednego konta(jeżeli chcą udawać aniołków) i/lub zgłoszenie prośby o scalenie kont(konta zbanowane nie zostaną scalone).
Rodzeństwo i/lub podobne przypadki w których może dość do wykrycia multikonta(jeden komputer na dwie lub kilka osó

Tłumaczenie się że zakładało się n-te konto ponieważ nie pamiętało się hasła nic nie da - od tego jest odzyskiwanie. Jeżeli jednak mimo prób nie uda się odzyskać konta należy założyć nowe konto i niezwłocznie zgłosić się z informacją o zaistniałej sytuacji.
Zakładanie nowego konta z powodu niskiej reputacji czy ostrzeżeń będzie traktowane najmniej pobłażliwie - wszyscy mają możliwość poprawy stanu swojego konta i lenistwo z tego nie zwalnia.
Mam nadzieje że wszyscy to docenią i nie będzie już więcej banów z powodem Multikonto

p.s.
I nie rozśmieszajcie mnie próbami "przekupstwa" w stylu "Dam ci reputację jak mnie odbanujesz" i żadnymi innymi...