Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Stats


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Night90

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:254
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Blisko Lublina :>
Offline

Napisano 19.09.2010 16:23

Witam , podłączam DiabloStatsy pod mój serwer Diablo Mod

Biorę je stąd

http://amxx.pl/diablomod-www-stats-ver-20-t6988.html

I mam taki problem , otóż gdy baza jest na tym samym hostingu co serwer www to statystyki mi działają , niestety ja mam baze na innym hostingu i mi nie chcą działać. Zamiast localhost to wpisałem ip ale niestety nadal to samo

Czy ktoś wie jak przerobić to tak aby działało z bazą która jest gdzie indziej niż hosting www ?

Takie błędy wyskakują:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 in /home/night9/domains/just-frags.xpag.pl/public_html/diablo/index.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/night9/domains/just-frags.xpag.pl/public_html/diablo/index.php on line 5

i

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/night9/domains/just-frags.xpag.pl/public_html/diablo/index.php on line 40

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/night9/domains/just-frags.xpag.pl/public_html/diablo/index.php on line 40

  • +
  • -
  • 0
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

#2 Magnetix

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:410
  • GG:
  • Lokalizacja:Piotrków Tryb
Offline

Napisano 19.09.2010 20:28

Czego IP wpisujesz?
Kiedyś miałem hosting na proserwer a baze pod diablo na jakimś darmowym że tak się wyrażę gównie i diablostats działał dobrze. na pewno podajesz dobrego hosta do bazy? Poza tym na moje oko to masz baza nie łączy się ze statami czyli podajesz błędne dane.

Użytkownik Magnetix edytował ten post 19.09.2010 20:29

  • +
  • -
  • 0

#3 Night90

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:254
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Blisko Lublina :>
Offline

Napisano 20.09.2010 06:29

Dane mam wypełnione tak:

$dbuser 		= "s8898"; 
$dbpassword 	= "tutajhaslo";
$dbname 		= "serw_s8898";
$dbhost 		= "10.10.0.101";
$dbtable 		= "db";
$ile  			= "100";
$admlogin 		= "tutajlogin";
$admhaslo 		= "tutajhaslo";

Dodano 20 wrzesień 2010 - 20:31:
Da radę ktoś pomóc ?
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

#4 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 20.09.2010 21:09

$dbhost                 = "10.10.0.101";

Takiego hosta wpisałeś czy tylko tak wpisałeś dla przykładu :D ?

I ty przypadkiem nie musisz się podłączyć pod bazę DiabloMod'a, a tutaj widzę w logu Localhosta :P
  • +
  • -
  • 0

#5 Night90

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:254
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Blisko Lublina :>
Offline

Napisano 21.09.2010 06:14

Bazę mam z Zabijaki bo tam mam serwer i podczepiłem ją z tymi samymi danymi co do serwera i na serwerze baza działa dobrze , klasy są a w statystykach niestety nie :/
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych